tirsdag den 15. november 2011

Se lige hvad jeg skal arbejde iblandt de næste to måneder... det er da inspirerende. Hvis bare der var flere timer i døgnet! Mon det så kunne blive muligt snart at lave en give away...8 kommentarer:

 1. Misundelse:) Men det er selvfølgelig sjovest, hvis man har tid til at lave noget af alt det lækre garn:) Skal du hjælpe til i en butik eller hvad?

  SvarSlet
 2. Ja, jeg skal arbejde i min mors butik indtil jeg forhåbentlig starter på nyt studie i januar. Det er i hvert fald noget bedre end at gå og være arbejdsløs :-)

  SvarSlet
 3. Helt bestemt:) Hvilket studie skal du starte på?

  SvarSlet
 4. Multimediedesigner. Jeg vil gerne prøve at gå en helt ny vej, sådan er det jo når livet byder på uforudsigelige ting og man opdager man skal skifte retning. Håber på en lidt mere kreativ hverdag :-)

  SvarSlet
 5. Ej, hvor sjovt. Det har jeg selv haft i tankerne siden jeg var 18. Søgte ikke ind dengang, fordi man spåede, at der var småt med job på den front, men det er der da vist ikke længere...og her på det sidste er det begyndt at fylde mere i tankerne igen kan jeg mærke.

  SvarSlet
 6. Det var da lidt pudsigt :-) jeg har også overvejet for og imod den sidste tid, men nu søger jeg ind. Jeg håber det kan være den forandring jeg har brug for, og at det er tilpas kreativt også. Spændende at se hvad du finder frem til :-)

  SvarSlet
 7. Ej hvor skønt! bare det var mig - eller måske er det slet ikke til at styre - lige som en slik butik :)
  x
  m

  SvarSlet
 8. Man får i hvert fald lyst til at lave noget af det hele :-) Men det er tiden jo desværre ikke til.

  SvarSlet