tirsdag den 7. oktober 2014

Små glimt og vigtige tanker
Et af mine indlæg med små glimt fra en hverdag, der er lidt anderledes end normalt med mig sygemeldt og kæresten på barsel. Om et par uger starter vores mindstemand i vuggestue, han når at blive 11 måneder, men jeg kan alligevel ikke helt forstå det allerede er tid til han skal ud af huset. Jeg har virkelig haft en god barsel hjemme med ham, som desværre blev afbrudt en smule af at jeg fik meningitis. Man ved aldrig hvornår man bliver ramt af den slags, og det er med at nyde de små ting i livet. Desværre er der mange der bliver ramt af meget værre ting, og det gør ondt i hjertet når man høre om børn og forældre der må kæmpe med sygdomme som kræft. De sidste par uger har jeg hist og pist fået en reminder om at der er andre der har det som deres skæbne, og selv om man ikke kan leve efter hvad andre går igennem, så skader det ikke at værdsætte de ting man har. Mit hoved skulle jo trods alt med tiden blive helt normalt igen. 

5 kommentarer:

 1. Rigitg god bedring Marie, gør mig ked af at høre du har fået menigitis.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Simone :-) Det var allerede i juni jeg fik det, men desværre har der været en del eftervirkninger af det.

   Slet
 2. Du har ret. Ingen af os ved hvornår katastrofen (eller lykke for den sags skyld) pludselig kommer. Jeg synes du takler en meget smertefuld og skræmmende situation virkeligt fantastisk. Det eneste man kan gøre ved modgang er at prøve at finde det bedste frem i livet. Sådan prøver jeg også selv at leve.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for dine søde og varme kommentarer, de betyder rigtig meget! Det er nemlig så vigtigt at se de gode ting i livet, og hvis der kommer noget godt ud af modgang, så er det at man bliver god til det.

   Slet
 3. Skønne billeder og sande ord, Marie! Man skal huske at leve i nuet og værdsætte livet! Håber det går fremad med dit hovede søde Marie!

  SvarSlet