torsdag den 6. november 2014

Oktober blev til novemberJeg ved ikke hvad det er men der opstår næsten altid de samme sansefornemmelser hvert år, når vi rammer en ny årstid eller en ny måned. Og skiftet mellem oktober og november betyder for mig altid et skift mellem det skønneste efterår stadig med smukke solskinstimer, æbletid, uhygge og græskar og den slags i forbindelse med halloween, og til et efterår der nærmer sig julen og som bliver koldere og med mere indehygge. Vi pynter først til jul 1. søndag i advent, det er en tradition og det er så hyggeligt, og så når vi ikke at blive træt af julen inden den er omme. Men omkring starten af november begynder der lidt forberedelser og tanker omkring julen, især med de hjemmegjorte ting, men også med julegaveindkøbene. Begge måneder er rigtig hyggelige, og er altid fyldt med gode stunder. 
I søndags nåede jeg en tur i Magasin med Alberte for at lave pynt med Theresa Maria Jessing, og heldigvis var vi næsten de eneste der havde valgt at bruge søndagen på det, så vi endte med at have en rigtig hyggelig time hvor vi både fik lavet en kogle og en engel fra hendes nye bog Kastaniegaardens julebog. Og så fik vi en af hendes fine illustrationer med hjem til at klippe ud her til jul. 

2 kommentarer:

  1. Ej hvor fedt at I gjorde det og havde hende næsten helt for Jer selv. Sådanne arrangementer hungrer jeg tit efter hernede i udkants DK - men vi kan jo ikke få det hele :)

    SvarSlet
  2. Det lyder så bekendt. Vi plejer også at pynte til jul i weekenden med 1. søndag i advent, men jeg ved ikke, om jeg må overgive mig tidligere i år - det mærkes tydeligt, at ungerne er ved at være store nok til at forstå hele jule-konceptet, for de glæder sig som tossede og tikker om lov til at pynte op nu, lige nu :-)
    Ønsker god november.
    /tina

    SvarSlet