tirsdag den 4. juni 2013

Fødselsdagsgave

For et par år siden fandt jeg denne retrodukkevogn på loppemarked, og købte den med hjem. Alberte var lidt over 1 år på det tidspunkt, men jeg synes ikke hun skulle have den før end hun forstod det. Så den blev sat på loftet, og glemt en smule. Og det er jeg glad for nu, for jeg glæder mig til at overraske hende med den i morgen på hendes 3 års fødselsdag. Vi har sat den lidt i stand, og jeg har syet sengetøj og madras og hæklet et lille tæppe og en barnevognskæde til den. Der er stadig lidt slid på kanterne af den et sted men skidt, det må være en del af charmen. Med den får hun også en Askepot babydukke købt i Disney Store. Jeg ved hun kommer til at elske det hele. Og så snakker vi ikke om at vi slet ikke har plads til den - men det skal jo ikke gå ud over barnet ;-)

8 kommentarer:

 1. Hvor er den bare fin!
  Den skal hun nok blive glad for. Jeg har selv en i brun jernbanefløjl stående i kælderen, der også trænger til en overhaling.... Men tiden du ved!

  SvarSlet
 2. Den er meget sød, den tror jeg falder i en lille piges smag. Tillykke med hende :o)

  SvarSlet
 3. En heldig pige som fylder 3 år. Tillykke med hende, og det er en lækker sag hun får i gave.

  SvarSlet
 4. Ååååååh hun kommer til at elske den! :)
  søs

  SvarSlet
 5. Den er SÅ fin, har fundet en lignende på dba, men ikke sikker på Hector vil blive ligeså glad for en dukkevogn når han fylder 3.. :) Stort tillykke med lille Alberte.

  SvarSlet
 6. Jeg er sikker på, at hun vil blive meget meget lykkelig for dukkevognen. De gamle dukkevogne er simpelthen så fine.

  SvarSlet
 7. Mange tak for jeres kommentarer og fødselsdagshilsner :-) Det hele hitter stort hos hende, og var en virkelig vellykket gave. Jeg er så glad for vi ventede med at give hende den til nu, for så viste hun virkelig glæden over at få den.

  SvarSlet
 8. Det er rigtig fint sengetøj :) Hvor har du stoffet fra?

  SvarSlet