onsdag den 29. maj 2013

Life as it is...
Selv om dagen i dag er lidt overskyet og blæsende, så synes jeg der har været meget skøn sommervejr i maj måned. Og det giver anledning til meget udeliv, terrassedøren står åben, det lille rækkehus forlænges med et ekstra rum, og vi nyder det.
Jeg er gået ind i hvad jeg vil kalde den midterste fase af eksamenstiden, hvor det hele virker lidt overvældende og uoverskueligt, men det opvejes af en fantastisk god novelle vores ene underviser har udvalgt som eksamensopgave. Jeg har været helt opslugt af den og personskildringen i novellen. Så heldigvis kan endnu en eksamen snart krydses af på listen.
Rabarbersaften har kæresten og Alberte fornøjet sig med at lave i weekenden mens jeg har fået læsefred. De brugte denne nemme opskrift, som kan anbefales. Noget af saften bliver gemt til den lyserøde fødselsdag i næste uge.
Jeg har været så heldig at få lov til at teste endnu en sundhedspakke, denne gang fra Futura. Jeg har før brugt deres fiskeolie, som jeg har været glad for. Generelt synes jeg det er vigtigt i en presset hverdag at bruge kosttilskud hvis man ikke får det nødvendige i selve kosten. Og hånden på hjertet når jeg sidder med eksamen og kæresten arbejder der ud af, er overskuddet til mad ikke så stort, og så kan det være fint med et supplement.

Produkterne fra Futura er sponsoreret, men ordene og meninger er helt mine egne. 

4 kommentarer:

 1. Ej, det er jo så længe siden, jeg har sat tænderne i et stort, saftigt kirsebær :D

  - Anne

  SvarSlet
 2. Godt, at du kunne bruge opskriften på saften. ELSKER, at det er så simpelt!

  SvarSlet
 3. Skønne skønne billeder Marie - særligt det af Alberte - hvor er hun sød! Vi har også nydt det skønne maj-vejr og nu tæller vi bare ned til eksamen og lang sommerferie! Pøj pøj med dine eksamner og god weekend!

  SvarSlet