mandag den 30. december 2013

2013 - set fra garnets synsvinkel


Et tilbageblik på 2013 - gad vide hvor mange meter garn der er brugt her hjemme i året der gik. Til tider synes jeg at jeg er alt for inaktiv, men nu kan jeg kigge på disse billeder og være godt tilfreds. Jeg elsker forskelligheden i projekterne, det er noget af det der holder mig i gang. Meget af det hæklede har været uden opskrift, jeg synes det både er sjovere og nemmere uden opskrift. Tit kan man tænke sig til fremgangsmåden. Det strikkede har både været efter opskrift og efter mine egne idéer. I 2014 håber jeg at jeg får udfordret mig selv lidt mere med hensyn til strik, nu har jeg strikket siden i starten af mine teenageår, så jeg kan vist sagtens. Ofte bliver det bare ikke til de helt komplicerede projekter når jeg lander i sofaen om aftenen - og så er det vist også tid til at få noget strikket til mig selv.

Ellers var 2013 jo et fantastisk år hos os. Drømmen om at give Alberte søskende og selv få endnu et barn blev til virkelighed. I marts opdagede vi at vi ventede en baby igen, i juni fandt vi ud af det var en dreng og i november kom han så til verden. Alberte er den dejligste storesøster og den sidste 1,5 måned har været vidunderlig - og samtidig surrealistisk fordi vi for et år siden havde accepteret at vi ikke kunne få flere børn.

Og med dette lille tilbageblik vil jeg ønske jer et rigtig godt nytår, jeg håber for jer alle og for vores egen lille familie at 2014 bliver et skønt år. Jeg glæder mig til at vise mange flere kreative udfoldelser og små glimt fra vores familieliv.
Må I komme rigtig godt ind i det nye år!

9 kommentarer:

 1. Rigtig fine ting du har fået lavet igennem 2013 :) Et rigtig godt nytår til dig og din søde familie også. Glæder mig til at følge dig i 2014!

  SvarSlet
 2. Rigtig godt nytår til jer alle 4, og flot med alle de ting du har fået lavet

  SvarSlet
 3. Rigtig godt nytår til jer søde Marie - et fantastik år for jer og jeg må sige jeg sidder lige nu med kuldegysninger over det lille mirakel I fik i jeres familie i 2013! Tillykke igen!
  Og wauw hvor er du vild med det garn - det er jo helt vildt alt det du har produceret i det forgangne år! Måske jeg skulle lave en lignende indlæg!?! (hvordan mon at man får billederne til at ligge sådan på bloggen??)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Line, det giver også mig stadig kuldegysninger - tænk at 2013 gik som det gjorde :-) Jeg vil rigtig gerne se sådan et indlæg fra dig. Jeg bruger picmonkey.com til at lave en collage, og den bliver så gemt som et billede som man kan lægge ind på bloggen som normale billeder.

   Slet
 4. tre belaj trikotajxoj vi faras.

  SvarSlet