tirsdag den 3. december 2013

Hverdag

I går blev det hverdag her hjemme. Hverdag med mor hjemme på barsel, men med far der skulle af sted på arbejde igen og Alberte der igen skulle i børnehave med mere normale tider. Selv om det har været skønt begge at være hjemme de sidste to uger, så var det også fint at komme i gang med hverdagen, for den ville jo komme før eller siden. Udfordringen er logistikken fordi det kræver en bil at aflevere og hente Alberte, og når jeg går hjemme ønsker jeg ikke hun skal have alt for lange dage. Men med et nyligt foretaget kejsersnit var det lidt af en udfordring at få pakket to børn i bilen både morgen og eftermiddag, og det er også vældig meget der skal flyttes rundt på lille sovende Bertram. Men toeren bliver vel mere hårdfør - er det ikke sådan man siger, og han sov sig også igennem det hele.
Billederne er fra weekenden hvor vi julehyggede med lidt konfekt jeg fik lavet med Alberte, lidt hjemmelavet æblekage med æbler fra min mosters have, og så fik jeg foldet lidt juletræer. Papirfolderi er virkelig ikke min stærke side, men træerne var nu meget hyggelige at sidde med.

8 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare hyggeligt ud
  Og jo, jeg tror 2'ere bliver trukket igennem mere og det er så det de "vokser op med" (og kender ikke til andet) Mon ikke det også er værst for os mødre (det håber jeg :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg også Pernille, måske de bare bliver gode til at tage tingene som de er frem over, den kan man jo håbe :-)

   Slet
 2. Kære Marie.

  Du skal da have dig en ringslynge/bæresele/strækvikle, så når Bertram bliver for stor til at du kan løfte ham i autostolen (ind og ud af børnehaven), så kan du smide ham i selen, og du har dermed armene fri til at hjælpe Alberte i og af tøjet (og slæbe madpakke, flyverdragt etc.). Jeg gjorde det med Asta når jeg hentede/afleverede Vera, jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skulle have gjort uden den sele (jeg brugte en ErgoBaby bæresele). Men du finder jo nok en løsning ;-)
  Håber vi ses tirsdag.
  Knus Tanja
  denlillehyggelige.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig en god idé at gøre det sådan, det har jeg også gjort, og det var rart at have hænderne fri. Har det bare så skidt med at hive ham rundt mens han sover fra det ene til det andet. Men den dårlige samvittighed hjælper jo ikke på noget.

   Slet
 3. Sikke nogle skønne billeder af hverdag. Julehverdag. Ser hyggeligt ud.
  På trods af mine drenge nu er teenagere, så genkender jeg det du skriver - det med nr. 2. De bliver altså bare behandlet anderledes end man gjorde med den første. Og de klarer det. :) Mine drenge er der 2 års forskel på - så mine hænder har også været fulde, da de var små - nu er de stadig fulde, men på en anden måde. :)
  God dag til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at høre at andre tænker det samme ift nr. 2, også selv om dine drenge er teenagere nu. Og det må jo bare være sådan, nr. 1 var vel på nogle måder også en prøveklud om man så må sige. Der er i hvert fald nogle ting jeg kan se jeg tager mere afslappet på med nr. 2, og det er kun godt. Så de har nok begge både fordele og ulemper at vokse op med.

   Slet