lørdag den 30. juni 2012

Backseat organizer


Så er vi klar til at køre til Berlin... Jeg har brugt Saras DIY, den var super nem at følge. Min gamle symaskine synes ikke helt om at sy igennem de mange lag (inkl. voksdug på bagsiden), men det gik. Jeg synes den er så smart til at holde styr på Albertes ting på bagsædet. I den øverste lomme har jeg gjort som Sara, og syet ned igennem lagene, så rummet er opdelt, så er der plads til en drikkedunk i det lille rum.

12 kommentarer:

 1. Hvor er den fin, god ide;-) Vi har lige været i Berlin, skøn by, I kan godt glæde jer. Go tur!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ih vi glæder os også rigtig meget, har aldrig været der før.

   Slet
 2. Flot resultat! Og rigtig god tur - glæder mig allerede til vores kærestetur derned til september når manden skal løbe ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, vi glæder os også. Og det kan jeg godt forstå i også gør, det bliver da vildt lækkert med en kærestetur :-)

   Slet
 3. Hvor er den fin! Glæder mig til at læse indlæg om Berlin:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Åh ja jeg må hellere lave et lille indlæg når vi er tilbage... Men vi kører først d. 12. juli, så der er lige lidt tid endnu. Kan godt se det nærmest lød som om vi var på vej.

   Slet
 4. Hvor er den blevet flot, Marie! :)

  Rigtig god tur.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, og super diy du har lavet, den er så nem at følge :-) Tak, der er lige nogle dage endnu til vi køre, men bilen er i hvert fald klar ;-)

   Slet
 5. Det er dælme da også bare så vaks!

  SvarSlet
 6. Den er blevet virkelig flot - synes ikke rigtig vi har behov for den, men nu vil jeg jo gerne have en, når jeg har set den:-)
  K.h. Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, du må bare lave en alligevel ;-) Jeg havde nok heller ikke gjort det hvis det ik var fordi vi skulle køre til Berlin, men nu er jeg egentlig glad for den :-)

   Slet