mandag den 4. juni 2012

En genganger

I pinsen gik jeg i gang med at hækle i det zpagetti garn jeg havde liggende. Det fylder lidt i strikkekurven, så nu skulle der altså tømmes ud i det. Jeg har før hæklet en kurv til inspiration i min mors butik, og samme model tænkte jeg, vi godt kunne bruge herhjemme. Jeg ville have den bare skulle være grå, men det grå nøgle var forbavsende lille, så der måtte en del limegrøn med i, da det var det eneste andet jeg havde. Det var jeg lidt ærgerlig over, men omvendt var meningen jo at tømme ud i garnbeholdningen, så jeg synes ikke lige, jeg skulle købe ekstra grå. Nu passer den selvfølgelig også lidt til min pude.

Men hvad skal kurven så bruges til... Der er flere muligheder, hvad havde I mon valgt at bruge den til?

9 kommentarer:

 1. Hvis den var min, og den skulle stå på gulvet, måtte den indeholde noget, som børnene godt måtte få fingrene i:-) Vi har ALT for meget Duplo til at det kan være i kurven, også tørklæder- og garnet vil i løbet af no time være rullet ud over hele stuen... SÅ jeg ville nok bruge den til Schleich dyr eller børnesandaler i gangen:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja schleich dyrene kunne da også være der i. Der er i hvert fald plads til pænt mange. Jeg kan bare ik finde ud af om den skal bruges til legetøj... Alberte har nemlig ik rigtig legetøj i stuen.

   Slet
 2. Jeg stemmer på duploen :-)

  Hvis du har lyst, kan du sende mig din adresse. Så kommer der et lille brev til dig...

  KH
  tina

  SvarSlet
 3. Her i huset ville den blive til legetøj.

  Den er super fin. Hvor meget garn har du brugt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige under to nøgler zpagetti, den første jeg lavede brugte jeg lige under et nøgle. Så der er altså meget forskel.

   Slet
 4. Ville helt klart bruge den til strikketøjet:-)

  Den er rigtig skøn - hvor har du opskriften fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) det er min egen lille opskrift, så hvis du kan forstå mine noter, så kan du skam få den :-)

   Slet
 5. WAOW Marie, hvor er den FED - Ej jeg får lyst til at komme igang med det der hækling.. Den er super lækker, hvor lang tid tager det at lave sådan en sag?

  SvarSlet
  Svar
  1. Bare skynd dig at kaste dig ud i det, det er lige til :-) Det tager faktisk ikke så lang tid at lave sådan en, hænderne skal ha' en pause indimellem, fordi det er lidt hårdt at sidde med, men ellers 2-3 aftener så er den nok færdig :-)

   Slet