mandag den 25. juni 2012

Knickers og en lille bitte nederdelSå har jeg syet lidt mere. Det er samme mønster som sidst, men denne gang har jeg lavet dem lidt længere. Jeg hygger mig med selv at sy lidt sommertøj, hun kan have med på ferie. Og dukke Sara skulle ikke snydes, så hun fik en ny lille nederdel. Farven på stoffet snyder en anelse på billederne, den er knap så grå og mere lavendel.

10 kommentarer:

 1. Det er super fint stoffet- hvor er det mon fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er skam bare fra stof & stil, jeg skal ikke ha' for dyrt stof her i starten når jeg syr tøj ;-) men jeg synes også det er ret fint!

   Slet
 2. Fiiine knickers!!
  Hmm... Måske man skulle forny dukkernes garderobe en smule...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) ja det kræver jo ik så meget at sy lidt dukketøj fandt jeg ud af, og når man alligevel har stofresterne :-)

   Slet
 3. FLOT:-) Fint tøj og fint stof. kram søs

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søs, synes også stoffet var så fint :-)

   Slet
 4. Super skønt - du er godt nok hurtig blevet sej til at sy!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, arh jeg ved nu ik om jeg er sej til det endnu, jeg skal vist prøve lidt andre modeller også :-) Men hvor er jeg glad for jeg kom i gang :-)

   Slet
 5. Aii jeg mangler en lille pige jeg kan sy sådan noget fint til! På en måde synes jeg det er lidt svært med drenge.. det er bare nemmere, at finde fint 'tøse-stof' og sy en nederdel - når man ikke kan mere end jeg kan :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg du har ret i, det er lidt nemmere med pigetøj. Man kan lave rigtig meget fint til drenge, men synes det virkelig lidt svære, og så må det heller ikke blive for pusse nusse fint.

   Slet