søndag den 22. juli 2012

BerlinHer er så stille på bloggen. I torsdags kom vi hjem fra Berlin efter en dejlig ferie, med masse af oplevelser. Vi havde lejet en fin lejlighed i Prenzlauerberg (sjovt nok ved Kopenhagener strasse), hvilket varmt kan anbefales, når man rejser med et barn. Vi fik set de fleste touristmagneter, men tøffede også rundt i hyggelige områder der ikke var så besøgte. Berlin er bestemt et besøg værd! Shopping blev der ikke så meget af, synes ikke det altid er det nemmeste med en 2 årig. Anbefalinger, når man skal til Berlin, er der mange af, men jeg vil alligevel også komme med en lille en: et lille spansk spisested på hjørnet mellem Rhinower strasse og Kopenhagener strasse (lige hvor vi boede) - hyggeligt og lækker mad!
De kommende uger holder vi ferie herhjemme, med lidt udflugter indimellem.

12 kommentarer:

 1. Det ser hyggeligt ud ... synes det er lidt svært at få kastet sig ud i storby-ferier med en næsten-tre-årig... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes faktisk det gik fint at ha' et barn med i en storby, man skal bare ikke på forhånd sætte næsen op efter et stramt program her dag, vi havde halve dage indimellem hvor vi bare hyggede på legepladser eller endda i lejligheden.

   Slet
 2. Berlin står også øverst på min must-see liste. Håber vi snart får/tager muligheden... Ser super skønt ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er absolut en skøn by, og så er det billigt at bo der, så det gør det også lidt nemmere at komme afsted synes jeg. Vi kiggede også på Barcelona og London og det var dobbelt så dyrt for en uge.

   Slet
 3. Vi vil også rigtig gerne til Berlin, men jeg håber at det kan blive uden børn, for det trænger vi til:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber I snart kommer afsted så, og en lille ferie uden børn er jo bestemt også en skøn ting :-)

   Slet
 4. Berlin er en dejlig by - også med børn - må dog indrømme at jeg ser frem til at besøge den igen uden til september ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja begge dele har sin charme, man oplever i hvert fald lidt forskellige ting. Med børn skal man tage tingene lidt mere som det kommer, og shopping er ikke altid lige det nemmeste. Men jeg synes virkelig det gik godt med at ha' Alberte med i en storby :-)

   Slet
 5. Dine lækre billeder giver mig udlængsel. Berlin gennem din linse ser fantastisk ud.
  Glæder mig til at høre mere når vi ses.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih tak, jeg synes bestemt også Berlin er fantastisk. Der er så utrolig mange kontraster i den by, og det var noget af det jeg faldte for. Glæder mig også til vi ses igen her til august, det er jo snart lææænge siden...

   Slet
 6. Skønne billeder- gad godt en tur derned og tøffe rundt i helt eget tempo :-)
  Iøvrigt så kan du finde løsning på fast læser problemet her: http://belladotte.blogspot.dk/2012/07/faste-lser-tilbage-igen-lsning.html

  og jeg har lavet give away med elefantlapperne da løsningen jo ikke kom ind som kommentar på bloggen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Igen tak for hjælpen, jeg er simpelthen så glad for at have den funktion igen :-)

   Slet