søndag den 8. juli 2012

Kreaprojekter til ferien
Kan I mon huske der var engang, hvor det var strik og hækling jeg hyggede mig med? Jo jo det gør jeg stadig, men når man syr, har man hurtigt det færdige produkt, og det er altså ind imellem tiltalende. Jeg har dog gang i lidt forskellige projekter i garn også, og jeg håber på at få lavet noget af det færdigt på vores ferie.
Hvilke kreaprojekter har I mon med på ferie?

7 kommentarer:

 1. Her nyder jeg også de lidt langsommere projekter som patchwork og strik, det er nu så hyggeligt at sidde i sofaen med. Og selv om syprojekterne hurtigere bliver til noget, så er maskinen altså knap så afslappende og knap så lydløs som strikkepindene og synålen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rigtigt, til sofahygge fungerer symaskinen ikke, og der bestemt en dejlig ro over strikketøj/hækletøj og patchwork. Jeg har bare fået en dårlig vane med at falde helt ned i sofaen og glemme at hyggenørkle lidt, og så bliver det ikke til så meget.

   Slet
 2. Jeg har netop også fået mere mod på syeriet og føler det er så dejligt med projekter, som rent faktisk bliver færdige! Men så Klassisia også skriver, så er strik og hækling bare mere afslappende og rolige sofaprojekter:)

  KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis, det er så rart at komme i mål med projekterne, derfor har jeg også syet mest her på det sidste. Og sofaprojekter... åh ja det har altså stået lidt stille med dem, jeg har haft tendens til at falde i dårlig tv, instagram og blog ;-)

   Slet
 3. Jeg er også mest til symaskinen, men på ferier er det gerne noget håndarbejde jeg medbringer. Så har lige startet op på noget broderi, som skal med i sommerhuset i morgen, + lidt hækling som mangler at blive afsluttet.
  God ferie.
  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har selv tænkt at jeg skal i gang med at brodere lidt, det giver jo en god afveksling som sofa/hyggeprojekt ift til strikketøj/hækletøj. Det bliver da skønt med sommerhus og hyggeprojekter :-) God ferie!

   Slet
 4. Hvor er det nogle fine farver. Jeg har også kastet mig over symaskinen. Men øver også mit hækling.

  SvarSlet