tirsdag den 10. juli 2012

Et sidste øjebliks projekt og lidt perler


I sidste øjeblik har jeg i dag syet en stofpose til ALberte, som skal fyldes med lidt sjov hygge/godter. Den kan så hives frem i en kø på motorvejen, og så håber vi at bilfreden holder lidt længere. Idéen fik jeg herfra. Ellers har vi hygget med perler i regnvejret i går, så nu er der lidt nye sjove køleskabsmagneter og et lille navnskilt. Og ja neon og sort hittede altså lige i går.

4 kommentarer:

 1. Hej jeg ved dette ikke er det rette indlæg.... Men kan se via en anden blog Belladotte, at du også har haft problemer med friend connecter... Jeg kan stadig ikke få det til at virke - hvad gjorde du? Håber du har tid...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt fint du spørger, vi skal jo hjælpe hinanden :-) Jeg brugte den forklaring der står her: http://www.belladotte.blogspot.dk/2012/07/faste-lser-tilbage-igen-lsning.html
   Jeg prøvede først at skrive det samme (altså luftundervingerne) men så virkede det ikke, så jeg skrev bare noget andet, og gik ind efterfølgende og rettede det tilbage til luftundervingerne. Håber det kommer til at virke for dig, for det er bare så træls at funktionen ikke virker.

   Slet
 2. YES... Endelig - tusind tak... tror mit hoved var for træt og alt for frustreret i går aftes til at noget so helst kunne lykkedes.

  SvarSlet