lørdag den 8. september 2012

Fritid

Efter jeg startede på studie, er grænsen mellem fritid og "arbejde" naturligvis blevet skarpere. Jeg forestillede mig, at alt kreativitet vil gå i stå. Indtil videre har studiestarten dog langt fra haft den effekt. Tværtimod så nyder jeg "fri" stunderne endnu højere nu (omend jeg også nyder studiet), og jeg har så mange ting der står i gø for at komme i gang med. De sidste dage har jeg syet to par nemme efterårsbukser til Alberte i babyfløjl, en kjole (der lige mangler pynteknapper), og i dag hyggede Alberte og jeg så med at male. Jeg pimpede billige kork bordskåner fra Søstrene Grene med trekanter. Ellers så nyder vi at gå efteråret i møde med æble/blommetid og skovtur med små naturfund. Generelt elsker jeg alle årstiderne, og alt hvad de indebærer.

7 kommentarer:

 1. Fine fine ting du får syet:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak kære søster :-) Så må jeg lige få syet til Smilla også :-)

   Slet
 2. Hvor er Alberte bare haldig, at hendes mor er SÅ god til at sy! Og sikke en fin ide med de bordskånere!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, der kommer jo nok engang hvor mine hjemmegjorte sager ikke er sagen, så indtil da nyder jeg at lave noget til hende :-)

   Slet
 3. Dejlige ting du har fået produceret :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er du blevet god til, at sy! Jeg er stadig ikke kommet igang med bukser, selvom jeg har materialerne liggende - det kommer nok :)

  SvarSlet