mandag den 17. september 2012

På landet
Vi har boet på landet i weekenden og passet hus for mine forældre. De bor på et hyggeligt landsted. Der er stor urtehave, blomster, sjove små huler, store græsarealer og bålsted. Ud over det har min far, ved siden af sit arbejde, kødkvæg og heste, og min mor har sin garnbutik. Alberte elsker at være der, nyder pladsen, at man kan spise bær og frugt direkte fra haven, at der er dyr og en traktor. Og i weekenden nød vi så også at hente aftensmad i urtehaven, og kødet dertil var fra min fars kødkvæg. 

12 kommentarer:

 1. Det ser virkelig fantastisk ud!- og hvor I heldige med sådan et lækkert sted på landet, hvor I bare kan tage ud og nyde en weekend:-) Jeg tænker SÅ meget, at du må invitere kreaklubben derud en dag- måske engang til foråret med børn:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig også dejligt, og jeg nyder det faktisk endnu mere efter vi har fået Alberte. Ja det kunne da være hyggeligt, hvis det har en interesse. Børnene vil elske det :-)

   Slet
 2. Hvor ser det skønt ud Marie - tænk sig at have sin egen "bondegård". Vores unger ville også elske at komme sådan et sted hvor frugten vokser i haven og køerne muh´er på marken.
  Mon ikke også at man genererer en masse energi og overskud efter sådan et besøg?
  Skønt sted!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo det føles nærmest som en lille ferie at komme derud en weekend, særligt når vi har hele stedet for os selv. Og der er så utrolig meget plads for Alberte at lege på, og vi skal ikke hele tiden holde øje med om der nu kommer biler osv. Det er skønt :-)

   Slet
 3. Ej hvor ser det dog dejligt ud. Kan virkelig godt forstå Alberte nyder det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig skønt at komme der ud en tur og indånde lidt frisk luft. Føler Alberte er priviligeret at ha' sådan et sted at være indimellem :-)

   Slet
 4. En weekend, hvor I lige fik tanket masser af energi op fra naturen, farverne og hinanden - det ser bare hyggeligt ud:) Jeg har et mini-urte-bed, hvor jeg henter diverse når vi laver mad og jeg synes det er SÅ økologisk og fedt lige at hoppe i gummistøvlerne og hente grønne sager ind:) - Men det der ser virkelig lækkert ud!:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der blev virkelig tanket op, jeg tror det giver lidt det samme som når folk har sommerhus. Det er så skønt med en urtehave, så ved man da hvor grøntsagerne kommer fra :-) Hos mine forældre er det så også fedt at man ved at kødet kommer fra dyr der har haft det rigtig godt. Der gør mig så til gengæld lidt sippet når det kommer til andet kød ;-)

   Slet
 5. Hvor ser det bare skønt ud! Det må være dejligt at have mulighed for at få lidt kvæg, luft og land engang i mellem! Det er jo bare lykken for sådan nogle små størrelser :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er skønt! Alberte elsker det, og nu har hun en alder, hvor hun faktisk bare selv finder gummistøvlerne frem og trisser ud af døren hos dem. Hun elsker at lege uden for og snakke med dyrene :-)

   Slet
 6. Det ser dejligt ud, hvor har din mor sin garnbutik henne? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den ligger i en lille by 18 km syd for Silkeborg :-)

   Slet