mandag den 5. november 2012

Jeg er stadig kreativ...


Bloggen afspejler ikke helt hvor meget der egentlig sker på den kreative front her hjemme. Et nyt strikkeprojekt til Alberte er i opstartsfasen, jeg nørkler lidt med noget forskelligt til et julemarked. Så er der også nogle julegaver der arbejdes på (som ikke kan vises frem her på bloggen), og så er der min strikkede cardigan som mangler pinligt lidt, men på grund af alt det andet jeg har gang i, nogle gange kommer i sidste række. Jeg er egentlig også startet på en idé jeg har til en pude (noget af det kan ses her), men det får også lov at vente lidt. For tiden er en smule knap, da der også er en del som skal læses på studiet og så venter eksamensperioden også forude.

Et lille spørgsmål til de små hæklede tinsoldater. Hvad vil en fair pris være på dem til et julemarked?

23 kommentarer:

 1. Jeg synes at du er superkreativ, og selv om du måske ikke selv synes, at du når alverden, så synes jeg det er imponerende at du præsterer ovenstående med fuldtidsstudie, mand og barn:-) Tak for sidst forresten!

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak! Hvor var det hyggeligt :-) Og tak, jeg har i en længere periode haft så mange idéer, og det bliver helt stressende for mig ikke så den ført ud i livet. Det er jo crazy det skal være sådan.

   Slet
 2. Det ser spændende ud med dit rosa-projekt =) Jeg ved ikke hvad sådan nogle tinsoldater står i, men jeg vil bare lige sige at de er helt vildt søde! =) Jeg har købet garn og håber meget at kunne tage det med på onsdag.
  VH Lene

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder så godt med garnet :-) Nu skal du jo sige til med pengene, vi skal jo ha' overført til dig. Det rosa projekt er en lille kjole til Alberte :-)

   Slet
 3. Jeg er også vildt imponeret over alle de sager du får produceret - skønne julehæklerier - det tror jeg også jeg vil begive mig ud i.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er da hyggeligt at kunne pynte med lidt hæklerier til jul :-) Nu håber jeg så bare at få solgt lidt også :-)

   Slet
 4. Har du mon en opskrift du vil dele på de små hæklede is krystaller...? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja da, den er her fra: http://www.femina.dk/Jul/kreativ-jul/2011/11/1146-haeklet-julepynt.aspx
   Oprindeligt er opskriften vist fra Garnstudio.com, der er rigtig mange gratis opskrifter til fine hæklede ting :-)

   Slet
 5. Du er et af de mest kreative mennesker, jeg nogensinde har mødt! Og jeg ville ønske, at jeg kunne komme til julemarkedet, så jeg kunne se dine fine ting.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Anna! Og hvor er det fedt vi sådan kan bakke hinanden op om vores kreative projekter! Det varmer da :-)

   Slet
 6. Jeg er fuldstændig forelsket i de fine soldater, de er bare SÅ fine Marie! Jeg ved ikke hvor du skal være på julemarked men måske du evt. vil overveje at sende dem mod betaling? (Når altså du finder en pris :o))

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg laver gerne nogle til dig Pernille... men hvad med en byttehandel af en art? Det er så hyggeligt :-)

   Slet
  2. Ja det ville da også være super fint. Men hva' kan jeg så lige byde ind med? :o)

   Slet
  3. Altså nu så jeg jo din hundepude i går og forelskede mig i den. Men jeg ved slet ikke om du kan lave flere af den. Og hvor meget fra min hånd det vil kræve at bytte sig til sådan en, for den er nok lidt dyrere end et par tinsoldater. Det kan også være du har lyst til at bytte et par små stykker liberty, og jeg mener selvfølgelig bitte små, ved godt det også er pebret. Du må sige til hvis det har en interesse at gøre det på den måde, og hvis der er andet du kunne tænke dig i en byttehandel :-)

   Slet
  4. Jeg vil meget gerne lave en hundepude til dig :o) Skal den være ligesom på bloggen (med et touch af lilla/blå) eller skal jeg forsøge mig med at lave den sort/grå? Og hvilken farve stof vil du gerne have det trykt på? Jeg kan f.eks. lave bagsiden en anden farve end forsiden eller det kan være det samme hele vejen rundt :o)

   Slet
  5. Har sendt dig en mail ;-)

   Slet
 7. Ih hvor er du dygtig! Jeg har overhovedet ikke forstand på at sætte en pris, men hvor er de søde!
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina, det var sødt af dig at skrive :-)

   Slet
 8. Jeg er imponeret og SPÆNDT på det rosa projekt!!;)

  SvarSlet
  Svar
  1. hehe ikke noget at være imponeret over, det er skam lige til :-)

   Slet
 9. I like your tinsoldater very much:)) I think they are would be great ornaments for every Christmas tree:))

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you :-) They are also going to be on my Christmas tree this year :-)

   Slet
 10. Hej Marie :-)
  Jeg venter en dreng (termin her på torsdag) og kunne vildt godt tænke mig at købe en af dine fine tinsoldater som vi kan hænge på juletræet denne første jul med ham ... Er det muligt?
  Kærligst fra Julie Maria
  www.klokkinder.blogspot.dk

  SvarSlet