søndag den 25. november 2012

Julestads til søster
I går var vi på en hurtig tur til Sjælland, for at fejre min nieces fødselsdag men også for at julehygge med min søster og niece. En skøn dag der gik alt for hurtigt. Jeg havde en lille værtindegave med til min søster kun med hjemmegjorte ting. Hun så engang dette billede på min pinterest, og forelskede sig i snemanden, så den prøvede jeg at kopiere. Jeg lavede også en juleranke ala bareWunderbar (læg lige mærke til min fede sumo-engel i enden;). Ellers var der selvfølgelig en af mine tinsoldater i, der var også lidt dekoreret porcelæn og julepynt i cernit, og så havde Alberte lavet en perleplade og en musetrappe. Det er altid en fornøjelse at give min søster hjemmelavede ting, for hun værdsætter det meget højt.

Billedekvaliteten undskylder jeg lige, men sådan går det, når man ikke er i god tid med de sidste ting, og jeg først nåede til at tage billeder aften inden vi skulle af sted. 

10 kommentarer:

 1. Du er bare dygtig. Fine fine ting

  SvarSlet
 2. Ja jeg blev rigtig glad........har hængt de fine ting op:)
  søs

  SvarSlet
 3. Skønne ting, hun er heldig søster;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og jeg er heldig hun gider at have de hjemmelavede ting, det er ikke alle som synes det er fedt, og jeg elsker at lave lidt gaver selv :-)

   Slet
 4. Heldig søster!! Er også ret vild med snemandens hoved...hvor er den sød! ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er lidt spøjs :-) jeg ville egentlig ha' lavet en julemand og en julegris også - men ak tiden slår vist aldrig til.

   Slet
 5. Sikke nogle fine juleting, dem må hun da være blevet super glad for. Jeg kan godt lide sumo-englen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja den er der lidt sød ikke, den lille tykke engel - det er bare en del af charmen ved det hjemmelavede ;-)

   Slet