fredag den 16. november 2012

Lampe og lidt andet nyt

Da jeg skulle bytte en gave fra kæresten, kom jeg hjem med en ny lampe fra Nordic Tales. Det var kærlighed ved første blik - hvis man kan sige det om en lampe, træet, den fine stofledning og den flotte store pære er lige min smag. Den kommer slet ikke til sin ret på billeder. Papirssugerørene kunne jeg ikke stå for da jeg så dem i Plint, smoothien smager ligesom bedre med dem;-) Risengrød indtages af de "rigtige" gammeldags risengrødsskåle fra en lille lokal pottemager fra den by jeg er opvokset i. Dem fik jeg også i fødselsdagsgave - ligesom den fine Helbak smørkrukke i baggrunden.  Og så gjorde jeg lidt gode fremtidige køb til Alberte, da jeg fik et tip fra hende her om ophørsudsalg hos Pipsqueak.

12 kommentarer:

 1. Jeg er VILD med den lampe, den har stået på ønskedsedlen et stykke tid nu, så NU må den da snart være på vej;-)
  Jeg fik også shoppet lidt julegaver ved Pipsqueak- ups!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var lidt af børnepengene der røg her på pipsqueaks side ;-) håber du får lampen :-)

   Slet
 2. Den er bare så flot - det gør bare en kæmpe forskel med den fantastiske pære i - heldige dig :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er bare vildt fin! Og pæren er netop en lækker detalje. Havde fakisk købt en anden først som de anbefalede i decorate. Men den blev byttet dagen efter til den originale :-)

   Slet
 3. Smuk lampe, er det den til dit sofa hjørne??

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep det er nemlig der til :-) og den passer rigtig fin.

   Slet
 4. Uh, jeg skal i Plint efter de sugerør - de er simpelthen så hyggelige og fine. og jo, man kan godt tale om kærlighed ved første blik om en lampe - jeg er lampefreak, hehe, og jeg elsker simpelthen lamper. (okay lyder jeg sær nu?). Ville ønske jeg havde flere rum, så jeg kunne købe flere lamper.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eller flere penge så man kunne få nogle af alle de fine designerlamper der findes hehe ;-) sugerørene er så hyggelige - egentlig en total overflødig ting, men sådan er der så meget :-)

   Slet
 5. ihh hvor er den feeed lampen! Den skal jeg vidst have kigget nærmere på :) Har lige købt en teakskænk og mangler lys over den. Har overvejet sådan en frem for bordlampe da skænken i sig selv er ret høj, så jeg tror det vil se pænt ud. Men lige dén der har jeg ikke set.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan varmt anbefale denne :) så lige du havde noget ala denne på din ønskeseddel. Og jeg synes altså det fungerer godt med denne type lampe :-)

   Slet
 6. Hvor er den lampe bare rå! Vildt flot (:

  - Kit

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lidt rå med træet og den store pære :-) elsker den altså ;-)

   Slet