lørdag den 1. december 2012

Anderledes adventI år er vores adventsdekoration lidt anderledes end den plejer, men jeg trængte til noget nyt. Tit når jeg at blive træt af adventsdekorationen inden vi når til juleaften. Men i år prøver jeg så noget nyt. Det er ganske simpelt, med træperler på lædersnor, og ud for lysene har jeg trykt med stempler "et, to, tre, fire". 
Glædelig 1. dec til alle - jeg håber I har fået en god start på den hyggelige måned!

21 kommentarer:

 1. Nøj hvor ser det godt ud :-) Det kunne også være hyggeligt med en krans rundt om hvert lys, eller pyntet med en lille bitte smule gran eller troldegrene. Jeg har stadig ikke fundet på en adventskrans...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Ja gode idéer du har - håber du nåede at få lavet en ;-)

   Slet
 2. Den kan jeg godt li' :) Jeg er fantasiløs når det kommer til juledekorationer (har derfor "glemt" at lave en i år) alt med gran og mos bliver bare ikke pænt når jeg har haft hænderne i det.. heldigvis har Oliver været produktiv. Måske kan jeg stadig nå, at være med på en mere enkel version.

  SvarSlet
  Svar
  1. Skønt at Oliver så har været kreativ :-) Men man behøver jo ikke gran og mos osv, i år gad jeg det i hvert fald ikke :-)

   Slet
 3. Jeg ser rigtig fint og enkelt ud! Lige min smag;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også til det enkle, og så kan jeg godt li' hvis man kan kombinere julepynten med det man i forvejen synes er lækkert :-)

   Slet
 4. Svar
  1. Tak, jeg er også glad for den :-)

   Slet
 5. Den er simpelthen SKØN! Jeg er også ude i noget alternativt i år, som jeg flasher i morgen, når lyset ude hjælper til med at få et godt billede ^.^ Det er én af de ting ved jul jeg er pjattet med - det er et tema, der kan leges med på så mange måder, og udfordres på kryds og tværs :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rigtig fint det du har fået lavet, kan godt li' du har brugt en akrylbakke :-)

   Slet
  2. :-) Tak, jeg er vild med akryl, meeen ku' godt tænke mig at "tone" den lidt ned - så dét er i hvert fald en "advenst-krans", der ikke får lov at stå uændret til d. 24. ;-)

   Slet
 6. Svar
  1. Tak, jeg er også glad for det enkle look den har :-)

   Slet
 7. Din adventskrans er rigtig lækker... så enkel, rolig og til at holde ud at se på i en måned... Jeg har lavet en lille kuglekrans til et bloklys - også helt enkelt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis, denne tror jeg nemlig også jeg kan holde ud at se på i en måned :-)

   Slet
 8. Fin ide.......elsker den store stjerne;)
  søs

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er så fin søs, tak for den :-)

   Slet
 9. Hvor er den bare helt igennem skøn!

  SvarSlet