mandag den 4. februar 2013

Goodies

Så får I de fine ting der var i pigernes goodiebags i går.

Lækker te fra Clipper (en yndling her hjemme) og raw chocolate sponsoreret af Naturesource (er du til økologi og fairtrade, så er netbutikken et besøg værd).

Garn og glimmertråd sponsoreret af Gårdbutikken Katrinelund (som har et dejligt stor udvalg af garn - og så er det jo min mor der står bag disken).

Japansk billede fra Madame Mo, klemmer, masking tape og wallstickers sponsoreret af Box de Lux. (billedet har Alberte forelsket sig i, og det får plads på hendes værelse).

Lækker chokolade sponsoreret af chokoladehimlen.dk (som fører mange af favoritterne blandt lækkerier - herunder Bülow lakrids og Summerbird).

Girly fødselsdagslysestager fra Medusa sponsoreret af Rikki Tikki. (Det ene bliver fast tradition på fødselsdagsbordet når Alberte har fødselsdag, det andet skal min kære niece have).

Og sidst men ikke mindst fik vi alle en fin pakke fra Nadia Hollins Jewelry med fine stjerner i mange farver og et tilhørende sæt creol til. Så er der stjerner som matcher til det meste. Nadia har en virkelig fin og enkel netbutik, hvor hun sælger smykker til overkommelige priser.

Jeg takker alle sponsorerne mange gange fordi de vil være med til at forkæle mine gæster. Det blev virkelig værdsat!

6 kommentarer:

 1. Altid lækkert med goddiebags. Var selv til blogtræf i weekenden, hvor jeg også var så heldig at få en hel pose fyldt med lækre goddiebags :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er skønt med lidt forkælelse, og det var herligt at kunne glæde de andre med lidt lækkerier :-) Håber I havde en god dag!

   Slet
 2. Lækre sager. Kan godt forstå modtagerne blev glade.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var nogle rigtig fine ting, alle burde jo at få lidt forkælelse engang i mellem :-)

   Slet
 3. Superfed goodiebag at få foræret. Kan godt forstå dine blogveninder følte sig forkælede... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var nogle rigtig fine ting jeg havde fået samlet til dem, er virkelig også taknemmelig for de virksomheder der var med på idéen :-)

   Slet