tirsdag den 2. juli 2013

En til hverIngen skal jo snydes så jeg har strikket en trøje til den kommende lillebror og syet en lille sommerkjole til Alberte. Opskriften på den lille trøje er fra Babystrik på pinde 3, og jeg har strikket den i Baby Alpaca. Kjolen er vel nok den nemmeste måde at sy en pigekjole på, jeg har ikke mod på mere kompliceret mønstre med den gamle (og dårlige) symaskine jeg har. Stoffet forelskede Alberte sig i, det var nok tilpas tøset til hende. Jeg har set flere fine kjoler syet i det fine sommerstof som er fra Stof & Stil. Og mønstret er iøvrigt også fra Stof & Stil, et jeg købte for noget tid siden.

Og hvis der er lidt rod på bloggen den næste tid, så er det bare fordi jeg prøver at lege lidt med dens udseende. Håber jeg kan give den et frisk pust :-)

6 kommentarer:

 1. Det er simpelthen så fint, det stof - står faktisk flot til sådan en grå cardigan. Stof & Stil, der kan man bare se, de kommer altså med nogle hittere engang i mellem :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det hyggeligt, at du nu laver krearier til 2 børn - jeg må også snart i gang med at sy kjoler:-)

  SvarSlet
 3. Super sødt stof, Alberte bliver så fin... og fin strik til lillebror :) Du er simelthen så produktiv!

  SvarSlet
 4. Skøn cardi og hvor er det bare noget sødt stof til kjolen også. Jeg syr også kjoler i disse dage... det er dejlig nemt og så kan man gøre det billigt, så det ikke betyder så meget, hvis de ryger med i sandkassen i børnehaven :-)

  SvarSlet