onsdag den 19. marts 2014

Lidt hverdagsliv


Lidt forskellige billeder fra den sidste tid. Hverdagen er meget forskellig lige for tiden, nogle dage når jeg alt og lidt til, og andre dage er dagen væk inden jeg nåede at komme i gang.

Jeg har mange idéer til ting jeg vil afprøve i køkkenet, men jeg når det sjældent - hvordan skal det så ikke gå når jeg ikke er på barsel mere ;-) Men lidt bliver det til, og aftensmaden skal jo helst på bordet hver dag.

Bertram har fået en fin Mumihjelm som jeg har købt af Clara Hagen gennem instagram. Jeg har selv en bunke stof liggende som gerne skulle blive til tøj til de to rumpenisser her hjemme.

Ellers har jeg sat mig et nyt mål der hedder flere gåture med barnevognen, et ret simpelt mål som jeg holder ret godt. Jeg nyder det virkelig, og kan nemt gå i 1,5 time mens mindstemanden sover. Min krop har i den grad brug for det, så det er bare med at komme af sted. Og så tager jeg gerne lidt forår fra naturen med hjem, det er fantastisk at få indendøre. 

I mandags var jeg på et spændende besøg hos Kähler og i aften går turen forbi Søstrene Grene - meget mere om begge besøg senere. 
God dag!

10 kommentarer:

 1. Dejlige glimt. Tak for sidst. Håber snart vi ses igen
  Rigtig god aften og fornøjelse hos Søstrene

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Pernille! Det håber jeg også vi gør :-)

   Slet
 2. Hyggeligt med de fotos du altid viser.... :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det er super dejligt at høre :-)

   Slet
 3. SÅ fine forårsbilleder og stemning :)
  Det er altså virkelig en rigtig dejlig blog du har, og jeg er dybt imponeret over dine kreative evner, faldt helt i staver og har så lige brugt en dejlig halv times tid på at drikke kaffe og læse blogindlæg her hos dig ;)
  Kh Ann-Christine

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bliver jo helt flov som du ved, min lille bitte blog. Men tak for de søde ord, det er dejligt når nogen gider at kigge forbi også selv om man kan glemme der rent faktisk er folk der læser med ;-) Og tak for sidst!

   Slet
 4. Elsker dine små hverdagsglimt, det virker så hyggeligt og rart :)
  Savner også gå-turene med barnevognen...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov havde da slet ikke set din kommentar her. Tak Anita, det kan nogle gange virke som navlepilleri at vise små glimt, men elsker selv at lave de indlæg :-)

   Slet
 5. Sikke nogle fine billeder. Salaten ser virkelig lækker ud! Hvor er det fine stof med fisk og hajer fra? Det tror jeg min dreng ville elske :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er fra Stof & Stil, så det kan du nemt få fingre i. Jeg synes også det er så fint :-)

   Slet