onsdag den 26. marts 2014

Hvad ønsker du dig allermest...


Når man spørger en kommende fire årig om det, regner man med hun siger en ny cykel, lego eller hvad der nu lige fanger hende for tiden. Men nej det var ikke det min kommende fire årig svarede, hun svarede efter at have tænkt sig lidt om, "Et nyt hyggetæppe i regnbuefarver, mit gamle du har syet er ved at være for lille, så det kan lillebror få". Og så tabte jeg næsten munden, for den havde jeg ikke set komme. Men jeg tog den til mig med det samme, og i mandags fik jeg så startet på tæppet som skal hækles. Jeg vil hækle en masse små farverige cirkler, og så samle dem med hvid baggrundsfarve. Så ikke noget fancy-smart grafisk tæppe, nej lige som hun gerne vil have det - en masse fine farver. Jeg håber jeg når at blive færdig til hendes fødselsdag i starten af juni, men jeg fornemmer at cirklerne faktisk er ret hyggelige (og hurtige) at hækle, men nu har jeg jo heller ikke hæklet så mange endnu.

6 kommentarer:

 1. Nårh hvor sødt- men måske ikke så mærkværdigt et ønske med den garn-gale mor:-) Du kan da helt sikkert også få hæklet lidt lørdag mellem al snakken, spisen og drikken...

  SvarSlet
 2. Hvor sødt - så skal hun da også have sit ønske opfyldt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis, det betyder da en del at hun også kan sætte sig ud over barbiedukker og lego :-)

   Slet
 3. Åhh hvor sødt - og skønt at det ikke er de materielle ting der fylder. Det må betyde at du gør det godt! Glæder mig til at se det færdige tæppe :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor var det en sød kommentar Anita :-) Tusind tak!

   Slet