fredag den 30. maj 2014

Lang weekendDe fleste er nok fan af forårets helligdage, der giver ekstra lange weekender og tid med familie og venner - og måske lidt tid for sig selv. Og selv om jeg er på barsel nyder jeg dem også meget i år, for det betyder at alle i huset er hjemme og vi kan finde ekstra tid til nærværet. Hvis dagene har været lidt hårde, som de f.eks. har været gennem alt for meget sygdom, så er det skønt igen at finde plads til de små ting sammen alle fire. Og vi taler virkelig om små ting som at spise frokosten på tæppet ude på terrassen eller nyde solen og blomsterne som står så smukke lige nu. Og i morges tog vi så en impulsiv tur til havet og fik morgenmaden der. Kl 7 blev alle mand, hund og mad pakket hurtigt i bilen og så ellers af sted. Et tæppe frem og voila; morgenmad med smuk udsigt. Og størstebarnet nød at spise sit rundstykke i vandkanten iført gummistøvler.

Weekenden går også med fødselsdagsforberedelser for Alberte og i morgen og søndag kommer der gæster. Det er første år vi ikke har gæsterne på dagen (Grundlovsdag), vi er nemlig blevet enige om at vi ikke altid selv når at se den søde fødselar hvis huset er fyldt med gæster på dagen. Jeg viser lidt af forberedelserne frem på bloggen senere. 

3 kommentarer:

 1. Åh, det ser ud til at have været en skøn dag!

  SvarSlet
 2. Last June, it was the big success facilitate saying
  Fabricio Werdum close Fedor Emopposed toianenko's just about 10-year winning zoom halted in individual of the peak upsetopposed toin the sport's history.
  ufc 174 free It truly is funny precisely how an past fight is a
  large upset, nevertheless now the whole world confirms which Mir may supply consider this combat.
  When you consider the dark shows, it would be like stumbling across a meeting of proud, intelligent men, gathered in a
  back alley around a fire in a garbage can far away
  from the spotlights and accolades the sport now enjoys.

  SvarSlet
 3. Fantastisk med sådan en impulsiv morgentur til havet. Den impulsivitet ville jeg ønske, at jeg nogle gange lod mig styre lidt mere af. Og smukke billeder....
  /tina

  SvarSlet