onsdag den 7. maj 2014

Stille dag


Tåge og stille regn i dag, jeg gemmer mig inden for her til morgen med en kop kaffe og lidt strik mens Bertram får en lur. De sidste to uger har dagen startet mellem 5 og 5.30 hos os, så lidt ro og en stille start er slet ikke af vejen. Og onsdag er dagen hvor jeg ikke skal aflevere den store i børnehave, så der hiver jeg alt hvad jeg kan ud af dagen på den stille måde. I eftermiddag kunne det være fint med lidt opklaring for der står den vist på en god lang gåtur.

Det nye strik er i øvrigt noget jeg er startet på uden opskrift, så må vi se hvordan det går.

Rigtig god dag til jer der kigger forbi!

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tak, jeg er spændt på hvordan det færdige reultat bliver :-)

   Slet
 2. Stille dage, det er de dage der lige nu redder mig gang på gang... Der er nemlig megen hektik og turbulens på min job pt., og jeg har i den grad brug for stilheden, og hvor jeg bare nyder det... Jeg har 3 dage fri nu, og onsdag og torsdag efter arbejde, knoklede jeg igennem med rengøring og indkøb, og vi skal bare INTET i weekenden... Så det giver mig sindsyg megen ro og energi, bare at kunne tulle rundt herhjemme, være lidt kreativ i hus og have, og bare hygge igennem... Rigtig go weekend til dig.. :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så vigtigt med lidt genopladning. Man har brug for det, og især hvis man som dig står med et hektisk job. Jeg kan mærke det virkelig giver mig mere overskud også overfor børnene hvis jeg også lige prioritere en time hist og her hvor jeg laver lige det jeg vil helt nede i tempo.
   Håber I havde en dejlig rolig weekend :-)

   Slet