lørdag den 11. februar 2012

Dukkehus og blogawards

Energien kommer mere og mere tilbage, og jeg savner helt at blogge lidt. Som en lille start viser jeg Albertes dukkehus, hun fik det i sommers af mig. Det er et min morfar har lavet til mig, da jeg var lille. Dengang var det mørkegrønt med brunt gulvtæppe. Jeg har givet det et lille make-over, så det er blevet gul med voksdug som gulv. Lige nu er der mange sjove beboere i huset, men hun er ikke større, end at det hun lige nu synes er sjovt, er at alle dyrene kan bo fint i hendes hus.

Jeg har modtaget hele 3 blogawards, mens jeg har været indlagt. Jeg vidste ikke helt på forhånd, hvad det gik ud på. Men jeg er da beæret over at se at andre synes min blog er interessant. Overskuddet til at lege med, er desværre ikke så stort lige nu. Men jeg har alligevel lige lyst til at linke til de søde bloggere, som har givet mig dem:


http://mutti-spagutti.blogspot.com/


http://kongefuglen.blogspot.com/


http://saraju-susannegerlach.blogspot.com/

Jeg håber, I alle 3 forstår, at jeg er taknemmelig, men at jeg desværre ikke lige har overskuddet :-)

4 kommentarer:

 1. Fint, fint dukkehus:) Og dejligt at høre at energien så småt er tilbagevendende. Jeg skal nok lige se om jeg kan finde opskriften på det mad, du spurgte til, men det bliver nok først i morgen engang. God weekend:)

  SvarSlet
 2. Det er da helt okay at du ikke har overskud til at gøre noget ved blogawardsene. Dejligt at du er ved at komme ovenpå igen og er ved at få mere energi :-)

  Dukkehuset er rigtig sødt og det er dejligt med ting som går i arv og har en historie.

  SvarSlet
 3. Dejligt at høre at det går fremad ;o)

  Årh, jeg tror altså det ender med at en af drengene snart får et dukkehus - synes det virker som sådan et hyggeligt projekt. Måske jeg skulle håbe at det er en niece jeg har i venter til august...

  Rigtig god weekend. Knus Pia

  SvarSlet
 4. Tak for kommentarerne :-) Jeg er også glad for dukkehuset, altså i den forstand at det er specielt for mig, at Alberte har noget, jeg fik da jeg var lille. Nu mangler der bare lidt inventar, det må komme når hun bliver lidt ældre.

  SvarSlet