torsdag den 23. februar 2012

Et tankemylder

Jeg prøver at trække vejret dybt mange gange for tiden, jeg prøver at acceptere og tænke positivt. Men det rækker ikke særlig langt. Der går ikke længe før jeg bliver bitter og rasende, eller afkræftet for den sags skyld og tom for ord og tanker. Jeg hader at pessimismen har fået et tag i mig. Men hvordan kan det gå anderledes. Jeg skulle jo "bare" have overstået denne her operation, jeg skulle jo bare igennem det, og så ville det hele ligeså stille blive bedre. Hvem skulle tro at lægen ikke kunne holde kniven rigtig. At jeg for en uge siden skulle indlægges igen med ambulance og skrig og smerter, fordi en læge har skåret i ting han ikke skulle. Ja jeg er altså bitter. Mennesker begår fejl, i know, men hvorfor skulle det være inde i mig, jeg havde jo været nok igennem. Nu venter der flere undersøgelser og operationer for at rette op på tingene, og masse af dage hvor jeg bare kan være en skygge af mig selv, alt imens jeg bare svinder en til noget nær en pind. 


Mit liv er alt andet end kreativitet desværre, som bloggen jo ellers tit handler om. Men bloggen er jo også til for at vise en del af mit liv. Og alle de her tanker og en masse frygt er lige præcis, hvad mit liv er lige nu. Og så selvfølgelig skyldfølelsen overfor min datter, over at jeg ikke kan være der for hende og at jeg ikke kan løfte hende op og trøste hende som før. Åh hvor jeg længes efter bedre tider nu.
Hvis du læste med så langt, så tak. Jeg er stadig taknemmelig og glad for dem der følger bloggen, og for kommentarerne. 

14 kommentarer:

 1. Hvor er det en træls oplevelse du går igennem:-( Håber det snart går fremad.

  SvarSlet
 2. Øv Marie, det er jeg godt nok ked af at høre! Håber det bedste for dig og din lille familie.
  Jeg har selv været igennem en svær tid hvor kroppen ikke ville og fungerede som den "skulle" og det påvirker jo ikke kun kroppen men selvfølgelig også tankebanerne. Det er jo helt normalt, men vildt hårdt!
  Bare det at være på sygehuset, synes jeg fastholdt mig i sygdom og svære tanker (egentlig ikke så underligt..)
  Ville ønske jeg kunne gøre andet, men for nu får du masser af tanker og god-bedrings knus herfra!

  SvarSlet
 3. Hej Marie!
  Er ked af at læse at lægen har klumret i det, men jeg ønsker dig held og lykke med bedringen, og du er selvfølgelig velkommen i Kreaklubben så snart du er ovenpå igen:-)

  SvarSlet
 4. Rigtig rigtig god bedring. Jeg håber du når at blive frisk til næste krea-klub-møde i marts :-)

  SvarSlet
 5. Kære Marie
  Hvor er jeg ked af at høre, at det gik på den måde. Jeg kan sagtens følge dine tanker og følelser, for selvom det er menneskeligt at fejle, er det jo den samme smerte, du sidder tilbage med! Jeg håber rigtig meget, at du får det bedre snart! God bedrings tanker herfra

  SvarSlet
 6. Kære Marie det er jeg ked af at læse. Hvor uheldig kan man være altså...sådan noget må bare ikke ske.
  Jeg kan sagtens forstå, at du har svært ved at holde dit positive livssyn i dette tilfælde, og det er helt menneskeligt at reagere som du.

  Ønsker for jer at alt går godt og hurtigt, både operationerne og når du skal finde dig selv igen.

  SvarSlet
 7. Pyha sikke en omgang, sender dig en masse tanker og krydser fingre for, at alting snart bliver bedre!

  SvarSlet
 8. :-(((
  Åhh, hvor er livet hård nogen gange.
  Rigtig rigtig god bedring til dig.
  Og mange varme tanker herfra

  SvarSlet
 9. Masser af tanker og god bedring fra en fast læser

  SvarSlet
 10. Det lyder ikke godt, øv.. sender dig en masse tanker og ønsker om god bedring.

  SvarSlet
 11. Tak for jeres hilsner og for at I tog jer tid til at læse med. Jeg blev opereret igen i fredags, helbredet er ikke super godt men jeg har fået lov til at ligge hjemme, og hvis det går som det skal, skal jeg først på sygehuset på fredag.

  SvarSlet
 12. Kære Marie, har lige læst dit indlæg, øv for en omgang!! Forstår virkelig godt dine frustrationer og din vrede, for hvor er det bare dumt og uretfærdigt! Krydser fingre for at du kommer hurtigt og så let som muligt igennem de kommende operationer og sender en kæmpe skovlfuld energi og varme herfra!
  Kærlig hilsen
  Bodil

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din kommentar :-) Bitterheden har langt sig, nu skal jeg bare turde tro på det går den rigtige vej. Og første operation er allerede overstået nu, de har heldigvis været vakse til at få noget gjort, netop fordi det er dem der har klumret i det. Jeg håber bare det går godt fremover nu.

   Slet