søndag den 12. februar 2012

Nye smykker

Med hjælp fra min søde kæreste, til at rulle osv, er der blevet lavet nye smykker. Føler mig heldig, at jeg sådan kan få hjælp til alt i de her dage. Farverne blev dem jeg havde, kunne måske godt have brugt nogle andre. Jeg vil også gerne have haft andet end sort lædersnøre, men jeg kommer jo ikke rigtig ud i disse dage, så jeg må bruge det, der lige er. Ørestikkerne er jeg glad for, halskæden skal jeg lige vurdere lidt. Idéen har jeg fra Pinterest.Og så lige et billede af en fin buket, jeg har fået med god bedring hilsen.


6 kommentarer:

 1. Fine smykker. Har også set det derinde og tænkt jeg skulle prøve det. Vil du ikke linke til din pinterest profil, så jeg kan følge dig derinde?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg får lavet et link senere i dag på min blog, omend jeg er rimelig ny derinde, så der er ikke så meget endu. Men altså hvor er der meget inspiration :-)

   Slet
 2. De er fine, hvad har du lavet vedhængene af? Jeg har noget fimo jeg skal have gjort et eller andet med snart, har også tænkt på at lave nogle smykker :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har brugt cernit. Jeg overvejer selv halskæden, det var vist mest en test. Men ørestikkerne er faktisk fine når de er i. Jeg har også lavet nogen før, det var bare stjerner. Og det er bare super nemt at lave :-)

   Slet
 3. Det er ægte kærlighed din kæreste udviser der, må man sige :-) Smarte smykker!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ik :-) når man er dybt afhængig af andre i en tid, så ser man hvor heldig man er :-)

   Slet