torsdag den 2. februar 2012

mmm mad!

Klar fiskesuppe

Glutenfri spaghetti med grønt, pesto og hellefisk

Hjemmelavet rugbrød m. avocado, tun, rejer, øko mayo og purløg

Blomkålsmos, bønnespirer, ærter, rødspætter og lidt rejer

Vi kører stadig uden hvedemel og med et begrænset brug af mælkeprodukter. Det fungerer fint. Som I kan se er der både mad der tager længere tid, og nemt mad som et par hapser (for helt ærlig, det skal bare være nemt nogle gange). Når f.eks. rødspætter skal paneres, gør jeg det med majsgryn og ikke rasp. Bedst af alt arter min sygdom sig bedre, når jeg lever sådan. Mælkeprodukter er på ingen måde bandlyst herhjemme, det er vigtigt at Alberte får den kalk hun har behov for. Når jeg ikke er hjemme, får jeg af og til nogle af de ting, jeg helst ikke skal have. Men det er også vigtigst for mig, at det er i hverdagene jeg holder kosten.

5 kommentarer:

 1. mmm ja det siger jeg også! Det ser lækker ud.

  SvarSlet
 2. Mums! Det ser lækkert ud - Må man spørge, hvad grunden er til, at du undgår gluten og mælkeprodukter, du nævner en sygdom?

  SvarSlet
 3. Dejligt I også synes det ser lækkert ud :-) Og du må gerne spørge, jeg har en sygdom hvor jeg danner ekstra væv i kroppen som bliver til knuder. Det kan sætte sig i de fleste organer. Jeg kan hæmme det lidt ved at spise rigtigt, plus maden hjælper også på den kroniske træthed, som er en af følgerne ved sygdommen. Jeg prøver for mig selv ik at gøre det til tabu, at jeg lever med en sygdom, derfor er jeg åben omkring det på bloggen. Det er jo en stor del af mig :-)

  SvarSlet
 4. Hej Marie
  Er det hjemmelavede rugbrød glutenfrit?
  Hilsen
  Shireen

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er bare uden hvedemel, da det er det der giver min krop problemer.

   Slet