onsdag den 23. april 2014

Farvel påske
Det er vist ved at være sidste udkald hvis påsken skal nævnes mere. Men lidt små glimt skal der med på bloggen. Vi har været i sommerhus ved Vesterhavet men fra fredag aften og resten af påsken var vi hjemme. Så vi nåede også lidt påskehygge her hjemme. Vejret var jo skønt så vi nød en masse udeliv, vores lille frimærke fik også en overhaling uden for og ellers var det jo perfekt med skovture og dejlige gåture. Alberte lavede påskeæg til os med krymmel og glimmer ligesom hun helst vil have det lige for tiden.

Nu er en ny uge i gang, og jeg synes jeg kan mærke at tiden ligeså stille forsvinder, over halvdelen af min barsel er allerede gået og det er slet ikke til at forstå. Heldigvis bliver Bertram hjemme et par måneder ekstra og hygger sammen med sin far.

1 kommentar:

  1. Er din barsel snart slut?
    ...Ja, tiden går hurtig og jeg tænkte netop på at man har så travlt, så travlt....hvornår kører (hverdags-)karrusellen langsommere og kommer den nogensinde til det? Og hvor må den kører i max-top speed når man får børn (og 2 af slagsen!).........pyhhhhhh, er helt rundtosset....

    Det ser ud til I har nydt påsken, dejligt :)
    // Rikke //

    SvarSlet