onsdag den 30. april 2014

Grøn
Grøn er en dominerede farve udenfor lige pt, det pibler frem med blomster, blade og skud. Foråret er fantastisk, jeg elsker at man hver dag kan følge naturens udvikling, og jeg elsker at så og se tingene komme op.
Inden for er grøn også dominerende i forhold til de planter/blomster vi har. Førhen havde jeg ikke så mange grønne planter, men det har ændret sig. Det er jo også i den grad "moderne" med grønne planter og sukkulenter, og jeg ved ikke om det er det jeg er blevet fanget af, men de grønne planter virker fine i deres form og meget tidsløse. Og så er der en historie bag flere af dem - en har jeg lige fået som skud fra min søster, en har min mormor fremavlet og givet til mig, og så er der avocadotræet i vores køkkenvindue, som jeg selv har "lavet" ud af en avocadosten. Den er efterhånden så stor at den kunne trænge til en ny plads, men gulvplanter har vi ikke plads til i vores lille hjem.

2 kommentarer:

  1. Det er skønt og kønt med grønt :-) Jeg har også en trang til mere grønt i hjemmet, men da vi ikke har vindueskarme er det først nu, hvor børnene er større, at jeg tør stille dem i børnehøjde :-) God idé med avocadoplanten, den tror jeg, at jeg vil plante med børnen...

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det er altså lidt nemmere når man har nogle vindueskarme. Avocadostenen skal først sættes på tandstikker og så stå med "enden" i vand indtil der kommer en rod og den begynder at flække og lave et skud. Det er altså lidt sjovt, og helt sikkert noget børnene kan synes er hyggeligt at følge med i :-)

      Slet