tirsdag den 8. april 2014

Når det regner

Når det regner skal man hygge lidt ekstra. Selv om jeg egentlig synes vi har været beriget med mange dejlige solskinstimer, så har der også været nogle grå dage (i dag inkl.). Forleden hyggede jeg så om familien og bagte franskbrød og kiks til de kom hjem. Kiksene er jeg så positive over, en opskrift jeg fandt her for længe siden efterhånden, men som jeg først fik afprøvet nu.

Og meget passende med det omskiftelige vejr og en lille forårssnue, så har vi fået en sending Ricola bolcher og te til at teste. Bolcherne har jeg før købt, de er gode og ikke mindst økologiske. Men teen havde jeg ikke smagt før. Det er en instantte som smager af bolcherne, og er faktisk meget god og pebermyntefrisk når man har lidt i halsen.

Jeg har også fundet et enkelt billede frem fra da jeg var på besøg hos Søstrene Grene for nogle uger siden efterhånden, en hyggelig aften med fremvisning af nyheder - som nu ikke længere er så nye men stadig fine og vældig populære.


Rigtig god dag til jer der kigger forbi!


Produkterne jeg tester er omtalt med mine egne ord og meninger.

2 kommentarer:

 1. Fine billeder.
  Og det lyder virkelig dejligt og hyggeligt med nybagt brød og kiks til en omgang familieforkælelse - både på en regnvejrsdags og en ikke-regnvejrsdag. Det kunne da godt være, at man selv skulle prøve den opskrift en dag, for det lyder som nogle lækre kiks, der er nemme at lave.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja prøv dem, det er så fedt med noget som både er nemt og hvor resultatet bliver super godt. Jeg tror også de vil være gode til ost oven på en god påskefrokost :-)

   Slet