mandag den 22. april 2013


Billederne taler næsten for dem selv. De fleste har sikkert haft en skøn weekend med sol og forår. Naturen blomstrer og der kan endelig plantes. 
Alberte har sået sine egne frø som står til spirring i køkkenvinduet, hendes fire potter har hun underskrevet selv, så vi andre ikke fik ejerfornemmelse :-) Vi har været i skoven og lede efter forårstegn, vi har klargjort terrassen og minihaven til foråret, og vi har spist vores mad ude. Faktisk fik vi også sat et lille højbed op, hvor vi har plantet jordbærplanter, så nu håber jeg de gider give lidt bær allerede her til sommer. Senere skal vi så ærter og radiser, og så vil jeg også have ærteblomster i en krukke.

8 kommentarer:

 1. Smukt forår! Lyder fantastisk med et højbed - vi skal også have lavede et par stykker ude i kolonihaven med jordbær, ærter mm. Det er så hyggeligt at ungerne vil være med!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er super hyggeligt, det betyder meget for at vi får det gjort, når vi alle synes det er hyggeligt med planter der gror :-) Jeres kolonihave ser så skøn ud, det må være så hyggeligt med sådan et fristed :-)

   Slet
 2. Skønt med forår :) Rigtig god ide med spirring i vindueskarmen, for børnene :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er så skønt, nu er det her endelig for alvor :-) Synes også idéen med hun har sine egne små potter var fin :-)

   Slet
 3. Skønne billeder, Marie! Jeg vil også have højbede - og så siger vi ikke noget om, at vi forrige år fjernede dem, som vi havde.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej da, hvorfor fjernede i dem, højbed hitter da ;-) I må have nogle nye med masse af lækre grønne sager!

   Slet
 4. Hvor er det fint - bliver helt lykkelig af alt det smukke er pibler op over alt.

  - Kit

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det gør jeg virkelig også, og lige for tiden er der nyt der kommer frem hver dag :-)

   Slet