tirsdag den 30. april 2013

.
Forfriskninger til store og små, vi elsker smoothies og lige for tiden laver vi mango/ananas/papaya/banan smoothie, som smager lidt af sommer. 
Jeg har gang i et særligt projekt til min lille pige som fylder 3 år Grundlovsdag, jeg prøver at være i god tid, inden jeg for alvor rammer eksamenstiden. Mere om det projekt når det er færdigt.
Jeg har fået lov til at teste basic toppe fra Bilka. Jeg har før købt toppe i Bilka, fordi jeg netop synes kvaliteten er fin, og toppene er bløde. Jeg er ret glad for den stribede t-shirt jeg har fået, elsker striber, og den går ret godt til mit tøj. Ellers har jeg f.eks. en mint sweater, hvor det er fint med en mint toppe inden under så den har også været i brug. 
Jeg købte for nogle uger siden en ny plakat til Albertes værelse, en fin alfabetplakat fra Sirlig. Den er fin og enkel, og vi har allerede snakket meget om bogstaverne der er på. 

Produkterne fra Bilka er sponsoreret, men ordene og meningerne er helt mine egne.

6 kommentarer:

 1. Åh hvor ser det lækkert ud med smoothie- det har jeg ikke rigtig fået gang i- selvom børnene elsker dem:-) Toppene fra Bilka er nemlig ganske fine, og når man bliver trætte af farverne er de ikke dyrere end at de kan smides ud... Jeg glæder mig til vi ses den 15. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Elsker bare smoothies, har bare længe været lidt i tvivl om brugen af frosne bær, men nu bruger jeg en frugtblanding uden bær, så må det vel gå :-)

   Slet
 2. Spændende med gaverne til fødselsdagen - jeg glæder mig SÅDAN til at se de færdige resultater efter forsøgene i sommerhuset:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha ja det kan jeg godt forstå Anna, men jeg har brugt Lutteridyls kuglediy, og så tror jeg størrelsen passer :-) Glæder mig til at vise frem.

   Slet
 3. Er vild med plakaten - så fin og enkel og alligevel farverig :)

  Smil

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er bare rigtig fin. Mange alfabetplakater kan godt blive meget farverige, men i denne er der alligevel en enkelthed :-)

   Slet