mandag den 15. april 2013

Osuma.dk


Da jeg blev spurgt om jeg ville teste Osuma.dk var jeg ikke i tvivl, for vi har tit snakket om at handle dagligvarer på nettet, men har aldrig fået det gjort. Jeg er typen der godt kan lide at handle og "have fingrene i varerne", men jeg synes faktisk det var en positiv oplevelse at gøre vores indkøb hos dem. Jeg startede på siden med ugens tilbud, og der var flere gode tilbud at komme efter. Jeg må indrømme at discountsiden brugte jeg ikke, discount og mad spiller ikke så meget i mine ører, men økologisiden synes jeg til gengæld var ganske fin, og flere af vores indkøb blev gjort der. Leveringen valgte jeg til mellem kl. 16-19 en dag hvor vi var hjemme, og det fungerede fint. Poserne blev stillet uden for døren og varerne der skal stå på køl blev leveret i en kølepose. 
Så alt i alt kan jeg anbefale at prøve det, det bliver aldrig på den måde jeg handler fast, men det er heller ikke sidste gang jeg har handlet hos Osuma.dk.

Varerne er sponsoreret men ordene og meningerne er mine egne.

6 kommentarer:

 1. Jeg har tit overvejet at afprøve det, men har endnu ikke taget mig sammen. Måske man skulle få det gjort :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan i hvert fald varmt anbefale det, det er super nemt :-)

   Slet
 2. Jeg har også overvejet at prøve det der med at handle over nettet - især nu hvor vores bil er i stykker og vi ellers plejer at fylde den op til en hel uge af gangen.. Måske jeg skulle få det prøvet! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja så vil det i hvert fald være nemt at handle over nettet, og jeg synes det var nemt og overskueligt :-)

   Slet
 3. Jeg blev selv fristet, især fordi jeg kunne få Änglamark produkter. Men coop måtte desværre informere mig om, at jeg ikke fik min mands medarbejderrabat, når man bestilte over nettet! Øv! Ville ellers gerne ha sluppet for slæbet! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er i hvert fald dejlig nemt, men jeg kan godt se hvis I ikke får rabatten med, så havde jeg nok også valgt den fysiske butik :-)

   Slet