torsdag den 11. april 2013

SommernederdeleDet er vel også på tide jeg får lavet sommernederdele med det varme vejr vi har... eller... Nå men nu er de i hvert fald syet. De er så nemme, og det er hvad jeg gider at rode mig ud i med min meget dårlige symaskine. Alberte valgte selv stof fra mit lille lager, og var også hurtig til at danseteste dem efter de var syet. Hun udlever så absolut prinsessedrømme lige for tiden, og hun giver den gerne max gas med glimmer, tyl osv. hvis hun får lov.

14 kommentarer:

 1. Super søde nederdele du har fået lavet.
  KH Lena

  SvarSlet
 2. Super fine nederdele. Det er godt valgt mht til stof :-) Jeg skal også snart i gang, men jeg tænker den ikke er liiige rundt om hjørnet den sommer, så jeg har forhåbentligt lidt tid at løbe på :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror du har en del tid at løbe på ;-) Men de kan jo heldigvis også bruges lidt inden :-) Synes egentlig også stoffet er ganske fint, og så er det så rart at få brugt noget af det man har.

   Slet
 3. Skønne nederdele og virkelig skøn model! Pigepige på den fine måde - herhjemme lever vi også i en glimmer-glitter verden! Det stopper aldrig - selv Holger dyrker det lidt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Line :-) Ej hvor skønt, han er rigtig påvirket af storesøster, det er hyggeligt når de kan lege sammen :-)

   Slet
 4. man kan næsten fornemme den positive energi og den smittende latter på disse billeder...hun "stjæler" opmærksomheden og jeg glemte helt at kigge på den nyeste nederdel ;)

  Hilsen
  // CUPCAKE-STYLISTEN //

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak hvor er det dejligt at høre, hun fniste også igennem det hele, hun dansetestede dem virkelig for alle pengene :-)

   Slet
 5. Hun er den sødeste lille prinsesse med fine nederdele :)

  SvarSlet
 6. Sikke nogle fine nederdele, jeg er også gået i gang med at stor producere - så kan sommeren bare komme an :)
  God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg så lige den fine nederdel du har syet, den er virkelig skøn, elsker det fine stof :-)

   Slet