søndag den 5. maj 2013

ForårscrumbleJeg elsker maj, det må absolut være en af yndlings månederne. En anden ting jeg elsker er rabarber, og netop rabarber pibler op af jorden netop nu. Hvis man kan glæde sig til en dessert (selv om jeg egentlig ikke er udpræget dessertmenneske), så er det rabarbercrumble jeg glæder mig til når vi nærmer os maj. Jeg har desværre ikke selv rabarber, og selv om jeg nok kunne få det, kan det næsten ikke betale sig, fordi mine forældre har flere rabarber end de selv når at spise. Så jeg snupper lidt med hjem fra dem, og  i dag blev første gang i år, og det gav en anledning til at få dessert her til aften. Jeg har tilføjet lidt jordbær, fordi jeg ikke ville snuppe alle de rabarber der var kommet op. Selv om det vist kun skulle være godt jævnligt at plukke for der netop kan komme flere.
Jeg har lavet det lidt på slump, det er en nem og hurtig dessert, som smager af forår og sommer.

18 kommentarer:

 1. Jeg elsker crumble og rabarber og må snart i gang!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må du Anna, det er lækkert! :-)

   Slet
 2. Mums, det ser godt nok lækkert ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Crumble er nemlig bare så lækkert :-)

   Slet
 3. Har lige købt rabarber i dag.. nu skal jeg bare finde ud af hvad de skal bruges til, måske saft :) Den ser nu ret lækker ud din dessert

  SvarSlet
  Svar
  1. Saft er også godt, det vil jeg også lave når vi kommer lidt længere end i maj, når mine forældres rabarber er lidt længere :-)

   Slet
 4. Årh haps Marie det ser lækkert ud- rabarbercrumble - ja tak!! Jeg har kun lavet det med æbler- det må prøves med rabarber også! Go aften til dig ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også bare så lækkert. Faktisk synes jeg alt crumble er lækkert, synes næsten man altid kan lave det af noget frugt/bær man har. Lidt af en klassiker her hjemme ;-)

   Slet
 5. Bliver også helt sulten efter rabarber crumble : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå ;-) Det er også lækkert!

   Slet
 6. Uhm! Jeg elsker alle slags crumble og har så sent som i aftes tænkt at minde overmodne æbler og cremefraiche rest var som skabt til at lave en crumble (uden jeg dog har gjort det endnu). Det lyder også rigtig lækkert med rabarber - min må altså godt til at oppe sig lidt! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja nemlig, jeg elsker også alle slags crumble, det er så lækker en dessert. Rabarberne behøver jo heldigvis ikke at komme ret langt op før man godt kan snuppe de første, håber de snart er der ;-)

   Slet
 7. Mums det ser super lækkert ud! Jeg vil så gerne have rabarber i vores have, den er bare ikke så stor, så må nøjes med at købe de plukkede i den lokale rema.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja man kan jo ikke have alt i en lille have, det kender jeg godt. Hvis jeg ikke havde haft muligheden for at få hos mine forældre havde jeg også købt dem, de er ikke til at undvære :-)

   Slet
 8. Lækkert - jeg elsker også Maj, rabarber og jordbær og jeg vil helt sikkert også elske din forårscrumble!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh tak Line, ja maj, jordbær og rabarber er fantastisk, elsker denne optakt til sommeren, hvor det meste af det lune vejr og de lyse nætter stadig er tilgode :-)

   Slet
 9. Mmmmm, hvor ser det lækkert ud! Mine rabarber pibler også på af jorden nu, så måske bliver det til en gang crumble i weekenden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber de er klar i weekenden, man kan jo nemt tage lidt mindre stængler til at starte med. Det var det min far sagde, at rabarber bare har godt af at blive plukket af :-)

   Slet