tirsdag den 10. september 2013

En færdig Bella og nye idéerStraks man er færdig med en ting flyver der tusind idéer igennem hovedet til nye ting man skal i gang med. Kender du det? Helt sikkert, det gør de fleste nok. Noget af det sjove er tit at gå i gang med nye ting. Efter jeg blev færdig med babytæppet i sidste uge, gik jeg i gang med en Bella top fra Lene Holme Samsøes bog Børnestrik på pinde 3,5-4. Den blev strikket i Semilla, og det er noget virkelig lækkert garn. Toppen er godkendt af modtageren, omend det er svært at fange et billede af hende i nogenlunde ro.
I dag var jeg så forbi min mors butik for at bytte noget garn jeg have fået for meget af bl.a. til babytæppet. Med hjem kom noget Merci (bomuld/uld) i en fin pudderfarve og noget Arwetta i en mørk grøn med blålige nister. Egentlig købt til to forskellige projekter, men nu er jeg blevet vild med farverne sammen. De er lidt svære at fange på billede rent farvemæssigt, men en stribet børnecardigan i de to farver kunne være fint. Men måske jeg skal holde mig til det de først var tiltænkt.
Når det ellers ikke handler om børne- og babyprojekter på strikkepindene, har jeg også flere andre idéer i hovedet. Men en ting af gangen.

2 kommentarer:

  1. Flot model til en lille pige der bare er så yndig i blå farver

    SvarSlet
  2. Hvor er den fin i den blå farve, det står rigtig godt til hendes lyse hår. Jeg er også ret vil med blå til Karla :)

    SvarSlet