onsdag den 25. september 2013

Simpelt men hyggeligt
Jeg har strikket en del den sidste tid, og hæklenålene bliver ikke brugt så meget. Men i weekenden fik jeg lyst til at hækle små "bare fordi" ting. Jeg fik lavet en større edderkop til Alberte (den første jeg lavede, kan du også se her), et par små græskar og en rangle.
Engang i mellem kan det være meget hyggeligt at sidde med de små projekter. Du kan finde DIY på edderkopperne her, på fine rangler her (min er dog lavet ud fra hovedet) og græskarene har jeg freestylet men der findes flere DIY på dem rundt omkring.
Næste lille projekt jeg skal prøve er disse kogler, synes de er fine som efterårspynt.

14 kommentarer:

 1. Rigtig fine ting :) Jeg er helt vild med de edderkopper, de er bare for seje og samtidig super søde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, jeg er også vild med dem, og havde lyst til at lave noget andet end blæksprutterne.

   Slet
 2. Er ret så vild med dine farver! Du har lidt af et talent der! Må man spørge hvor du skaffer træ ringene til ranglerne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Dem har jeg købt i en lokal hobbybutik, egentlig er det bare en gardinring, hvor jeg så sikre at der ingen knaster er :-) Og tusind tak for rosen :-)

   Slet
 3. Meget, meget hyggeligt. På en eller anden led er jeg bare så vild med at de hyggelige edderkopper bor i kagedåsen. Var det nu rigtige edderkopper er jeg ikke sikker på at jeg var helt lige så begejstret...

  SvarSlet
  Svar
  1. haha nej rigtige edderkopper i en kagedåsen siger jeg også nej tak til, så hellere de her harmløse nogen ;-)

   Slet
 4. Herlige små sager du har fået lavet Marie og sikke fint at de bor i dåsen!
  Tak for dejlige billeder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Line :-) Ja de bor i kagedåsen indtil de skal bruges, Albertes edderkop er dog hoppet ind i sengen til hende, hun forelskede sig i Rosa som hun kalder den med det samme.

   Slet
 5. Fine ting, søde Marie! Jeg har også ret meget gang i hæklenålen for tiden - det er skønt med projekter, som er forholdsvist hurtigt overstået.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anna :-) Jeg forestiller mig at du har mange flere fine ting at vise frem end mig, du er så god med hæklenålen og ikke mindst super effektiv :-) Håber I har haft en god ferie!

   Slet