fredag den 6. september 2013

Små forberedelser
I morgen går jeg i gang med 30. graviditetsuge, og selv om der er masse af tid til termin i november, kan jeg mærke at lysten til at lave lidt forberedelser for alvor er dukket op. Den bliver nok heller ikke mindre af at jeg nu går hjemme på tidlig barsel med bækkenløsning. Og hvad er så bedre end at hygge med at strikke osv. til den lille ny. Samtidig går tiden bare så vanvittig hurtigt her anden gang, så det er med at nå det man kan.
Jeg er blevet færdig med babytæppet, som jeg viste starten på her. Jeg har brugt denne opskrift, og så ellers gjort nøjagtig som med Albertes tæppe så de er 100% ens. 
I søndags regnede det og var første efterårsdag, og imens de to andre i familien var i svømmehal, lå jeg på sofaen og fik hæklet en lille nusseedderkop som er efter samme princip med de snoede arme som blæksprutterne. Opskriften på edderkoppen finder du lige her.
Og så dukkede der en fristelse op på instagram i sidste uge, det var Sara der viste de fineste små babybukser frem, og jeg bestilte et par hos hende, synes modellen og stoffet er så fint.

19 kommentarer:

 1. Det er bare sådan nogle fine ting ham lillebror får. Godt at få krydset lidt af på listen;)

  Rigtig god week-end.

  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lige præcis, der er så mange ting man gerne vil nå, så det er rart når noget af det bliver færdigt :-) Og tak Kathrine :-)

   Slet
 2. Skønt at du kan udnytte den tidlige barsel med nørklerier. Det gir lige lidt mere luft. Sikke et skønt tæppe. Sådan et ville jeg også lave - lige indtil jeg fandt ud af at det var tvillinger...
  God weekend.
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Pyh nej hvis man skal lave to tæpper i streg kan jeg godt forstå det bliver uoverskueligt. Og det giver lige præcis lidt ekstra tid til at lave lidt i, man kan ligeså godt hygge sig :-)

   Slet
 3. Bækken-halløj er øv - men hyggestrikning/hækling er da super hyggeligt! Oplevede samme scenarie med Ella i maven! Tempoet ned og så nyd det - gør det godt for dig selv! Tæppet er så fint og meget smukt mønster!! Og så er jeg vild med de gule bukser - elsker gult og orange til drenge!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også gul og orange pifter drengetøjet lidt op, det går ikke hvis det bare bliver blåt det hele. Og tak Line, jeg er også selv glad for tæppet, håber det engang skal gå i arv. Jeg har også bestemt mig for at enten kan jeg surmule over at være hæmmet eller også kan jeg nyde en masse ekstra tid som mange andre ville sukke efter. Det sidste virker bare bedst for mig :-)

   Slet
 4. Så fint fint fint
  Rigtig god weekend Marie :o)

  SvarSlet
 5. Virkelig fine ting, til den lille :) Det lyder hyggeligt med strik og hækling, men øv bøv med bækkenløsning!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja strik og hækling - og god kaffe og benene op kan man altså ligeså godt hygge sig lidt med :-)

   Slet
 6. Sikken nogle fine ting.... Hvor ser tæppet bare så fint ud.....

  Kh
  Hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, jeg er også selv vild med det mønster, og synes det er blevet fint :-)

   Slet
 7. Super fine sager, Marie og skønne farver.

  Hvor er det træls for dig med bækkenløsning. Havde selv svær bækkenløsning under graviditeten med Fleur – pyyh, det var hårdt. Sender dig masser af kram og god bedring

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Tine. Jeg er bestemt besværet af det, men jeg prøver bare at få det bedste ud af det. De fleste dage smækker jeg bare benene op, og så går det fint. Men det er lidt hårdt i forhold til Alberte, hun venter efter at mor snart bliver "normal" igen.

   Slet
 8. Kan også mærke at det hjælper på alle projekterne at gå hjemme.... Mangler dog stadig at lave et tæppe. Tror det skal være et tykt et i uld. Så hun kan holde varmen i de kolde måneder.

  SvarSlet