tirsdag den 8. oktober 2013
Æblemos med ingefær
I søndags var vi til familiefødselsdag og fik en pose med lækre æbler med hjem. I formiddags fik jeg så lavet æblemos af nogle af dem. Jeg elsker æblemos både for sig, i æblekage eller oven på havregrød. Denne gang har jeg så puttet både vanillepulver og ingefær i mosen. Da vi var på besøg hos Kähler i sidste uge blev der serveret æblemos netop med ingefær i, og det smagte rigtig lækkert, så det måtte jeg også prøve. Det kan varmt anbefales, og man putter bare i efter hvad der passer ens smag.
I dag fik jeg så en portion med lidt flødeskum og lakridsrodspulver på - noget jeg så hos Pernille (hvor du iøvrigt kan se mange andre lækre ting med æble i).
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Åh mums - endnu en af de ting jeg elsker ved efteråret - æbler!!
SvarSletOg sikke lækre billeder - fin træske!!
Og den er skam bare fra søstrene grene, men jeg synes nemlig også den er så fin :-) Og efteråret har nemlig så mange skønne ting at byde på :-)
SletDet lyder rigtig lækkert! En rigtig efterårsdessert nu hvor de danske æbler er gode :)
SvarSletJa det er en lækker efterårsdessert, og meget nem at lave. Elsker de danske æbler :-)
SletMums, det lyder lækkert.
SvarSletÆbler er bare super lækre, med så mange gode muligheder.
Der er nemlig ret mange muligheder til anvendelse af æbler. Så selv om man får en hel pose, så skal de nok blive brugt alligevel. Vi har også brugt flere af dem i salater.
SletUhmm det lyder lækkert med ingefær. Jeg har lige lavet en portion af vores egne æbler - det smager i øvrigt også godt på skyr med lidt hakkede nødder/mandler :)
SvarSletDet kunne jeg godt forestille mig, jeg har også brugt mosen på yoghurt. Men med lidt hakkede nødder bliver det da bestemt ikke dårligere :-)
SletHvor lækkert sådan at få æbler med hjem, jeg laver somregel min grød med kardemomme eller kanel, men ingefær er garanteret også godt!
SvarSlet- Anne
Ja det var vildt lækkert. Ingefær var også en ny idé for mig, men da vi fik det hos Kähler havde jeg lyst til selv at lave en portion. Det giver et frisk og lidt spicy pust til mosen.
Slet