fredag den 10. maj 2013

Dage


Jeg fylder bloggen med dejlige glimt, med selvforkælelse, forår og strandtur, for hvem gider at se billeder af eksamensgrublerier og et barn der vil diskutere dagen lang... Så er det meget rart at have en blog, så kan man da altid minde sig selv om hvor skønt livet også er. De små babybukser har jeg købt til min lille nevø som blev født i onsdags. Bukserne har jeg købt af Christina. På første billede kan I se en meget fin Sofie Børsting illustration, som min niece har overrasket mig med.

10 kommentarer:

 1. Ja billederne afspejler ihvertfald kun gode, lækre ting :o)
  Rigtig god weekend Marie

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pernille, det er jo dejligt at kunne samle på de gode ting, det er også de vigtigste :-)

   Slet
 2. Som altid dejlige fotos, og du har ret, det skal vi nogen gange minde os selv om, det gode liv... :0) Hvor er den bare super sød den illustration du har fået forærende... :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :-) Ja den er så fin, jeg er rigtig glad for den, dejligt med uventede gaver :-)

   Slet
 3. Dejlige billeder:)
  søs

  SvarSlet
 4. Åh ja, her har vi et svært tilfælde af 2-årig trods, men det er jo heller ikke så spændende at se/læse om... Så er det dejligt at vi kan (fra)vælge hvad vi fremviser herinde - det er i hvert fald nogle skønne glimt, som altid :) Kh Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig, det er dejligt med en blog hvor man kan få lov til at fokusere på de gode glimt, og trække stikket ud fra trods og diskussioner. Den knap 3 årig her hjemme vil allerhelst vi tager alting op til diskussion lige for tiden. Skøre børn ;-)

   Slet
 5. Skønne billeder Marie - kender alt til de kedelige dage bag skærmen eller bøgerne og trodsige børn! Så er det nemlig dejligt med blogland og dejlige billeder!
  God weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lige præcis, smukke billeder at gode ting bliver man glad af. Og jeg elsker selv at kunne få lov til at fokusere på det via bloggen. Dejlig ny uge til dig Line :-)

   Slet