torsdag den 16. maj 2013

Mere af det gode...

Flere af de der rare glimt som varmer i hverdagen. Jeg forkæler mig selv med god morgenmad når de to andre i familien er daffet af om morgenen, og jeg skal sidde hjemme og læse. Det giver ekstra energi. 
Jeg havde Alberte til at så frø for noget tid siden (kan du se her), nu er nogle af hendes planter plantet ud i potte og hun hygger sig med at holde dem. Vores tomatfrø er også blevet til store tomatplanter, vi har desværre ikke drivhus, så det må blive frilandstomater.
Har du også en svaghed for lemonade, kan du i Rema 1000 købe lækker italiensk lemonade på tilbud i denne uge. Jeg gemmer flaskerne til at lave saft i senere.
Jeg er godt i gang med at strikke strukturstrik, er vild med den lyse mintfarve, og der sker virkelig noget når man strikker efter diagram.
Jeg elsker de små blomster der selv finder vej hist og her. De får lov at gro, denne opdagede Alberte og hun var vældig begejstret. Selv mælkebøtterne har jeg næsten lyst til at lade stå når først de blomstre, det er der også noget dansk sommer over.
God torsdag! Solen skulle også være på vej her i Jylland.

16 kommentarer:

 1. Skønne billeder :-) lige til at blive i godt humør af :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Simone :-) dejligt hvis billederne kan smitte :-)

   Slet
 2. Vi ELSKER Lorina:)
  søs

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også så godt og frisk :-)

   Slet
 3. Ej hvor ser det skønt ud alt sammen :) Tak for tippet med limonade, det må jeg da prøve, så er der også til sommerens hyldeblomstsaftevand :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis, det er nemlig smart med flaskerne der kan bruges igen :-)

   Slet
 4. Skønne og hyggelige billeder! Lorina limonaden er vildt lækker! Så dem godt i Rema, og var svært fristet, men lod dem stå denne gang. Vi køber dem ofte for smagens skyld, men lige så meget for at få de fine patentflasker til sommerens saft. Det er jo super gode og smukke flasker til billige penge. Og når indholdet så også smager fantastisk, er det jo ren win-win. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er en win win :-) jeg regner med at fylde mine med hjemmelavet rabarbersaft i denne uge. Det er jo lækkert når flaskerne kan genbruges :-)

   Slet
 5. Fine glimt Marie - og du valgte den mintgrønne farve den stemte jeg på, hvor bliver det sødt, glæder mig til at se resultatet, du er så dygtig! Go weekend til jer ;)
  ps super fine bukser lille Alberte har på ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mille, jeg valgte nemlig den mintfarvede fordi den er så sart og fin synes jeg. Bukserne er nemlig så søde, og super dejlige for hende at have på :-)

   Slet
 6. Dejlige hverdagsglimt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) det er med at fange alt det gode :-)

   Slet
 7. Hyggeligt stemningsbilleder - morgenmaden ser herlig ud!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker når tiden lige er til en god hjemmegjort morgenmad, det er en god start :-)

   Slet
 8. den cardigan ser så lækker ud!!
  Laver du nogensinde limonade selv? Det er så nemt. Jeg kan godt lide dem ret syrlige, og den smag rammer jeg bedst selv:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde faktisk overvejet jeg skulle prøve det. Jeg elsker det syrlige fra citroner, så jeg forestiller mig at en hjemmelavet limonade lige er mig. Cardiganen bliver så fin, kan varmt anbefale at strikke den :-)

   Slet