mandag den 13. maj 2013

Projekter i tankerne...

Strukturtrøje fra bogen "Knit for your kid".
Billede lånt her
Huen og opskrift finder du her
Det eneste jeg har foretaget mig rent kreativt den sidste tid er "projekt fødselsdagsgave til Alberte". Ellers har alt stået stille i over en måned nu, hvilket ikke helt ligner mig. Jeg har været ramt af et hårdt semester med lange pensumslister, og det har gjort mig træt om aftenen.
Men i weekenden påbegyndte jeg et nyt strikkeprojekt, jeg gik i gang med trøjen i strukturmønster fra bogen Knit for your kid. Jeg strikker den i mintfarvet kauni, og tanken er så at den skal have knapper i en kontrastfarve. Jeg håber det kan blive en efterårs/vinter trøje til Alberte.
To andre projekter jeg har i tankerne er et lappetæppe og hæklede huer. Jeg har fundet den fine hæklede firkant (med opskrift) på Pinterest, og jeg synes det kunne være fint med et tæppe lavet med den slags firkanter. Først havde jeg tænkt det kunne være et projekt i restegarn, men jeg tror jeg må supplere lidt med noget nyt, for at få det i farver der passer. Jeg er ikke gået i gang med det endnu, og måske bliver det først i sommerferien.
Jeg ved godt det ikke ligefrem er tid til huer lige nu, men jeg kunne alligevel godt tænke mig at hækle den fine hue fra Lutter idyl til både Alberte og jeg. Jeg har masse af grå og lilla alpaca liggende, så mon ikke det også er et sommerferieprojekt.

4 kommentarer:

 1. Skønne projekter! Jeg kunne også godt tænke mig at prøve cardiganen, men aner ikke, om jeg kan finde ud af mønsterstrik. Men det er der selvfølgelig kun én måde at finde ud af på....

  Håber, at vi ses onsdag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du jo sagtens Anna, du undervurderer sig selv ;-) Kan man strikke ret og vrang kan man også strikke strukturstrik :-)

   Slet
 2. Det lyder som nogle rigtig gode projekter at gå i gang med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke :-) Så mangler tiden bare, men det kommer i sommerferien er jeg sikker på :-)

   Slet