tirsdag den 31. januar 2012

Bestillingsprojekt

Min garn-pusher aka. min mor har som så mange andre garnforretninger fået Zpagetti i butikken. Derfor blev jeg sat til at hækle noget op i det, som ligesom kan inspirere kunderne til, hvad det kan bruges til (for ja det er altså ikke alle der har hørt om det tilsyneladende). Nå men nu har jeg hæklet en kurv eller en strandtaske, for den kan faktisk bruges til begge dele. Opskriften (hvis man overhovedet kan kalde det en opskrift, den er jo ret simpel) er min egen. Farven så egentlig lidt trist ud, da jeg gik i gang, men efter det blev hæklet op, synes jeg egentlig den er meget fin.


10 kommentarer:

 1. Den er da blevet rigtig flot, sådan en har jeg også tænkt på at lave når jeg en skønne dag får fingrene i det smarte garn :) Vil nemlig gerne have ny opbevaring til alt mit garn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har selv en mindre en, hvor noget af mit garn er i. Det kan da varmt anbefales at lave sådan en. Det er i hvert fald nemt at arbejde med :-)

   Slet
 2. Din garn-pusher mor synes at den er blevet rigtig fin, og glæder sig til at få den i butikken:-)

  SvarSlet
 3. Hvor er du go'! Synes farven minder mig om forår ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Ja jeg synes også der var meget forår over projektet, da det var færdigt. Det er ikke så dårligt endda :-)

   Slet
 4. Den er rigtig fin og anvendelig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja man kan nærmest kalde det en flytbar strikkekurv, ik :-)

   Slet
 5. Den er helt fantastisk fin den kurv, den ville passe perfekt til legetøjsopbevaring i stuen:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja formen blev jeg egentlig også ret glad for, så måske jeg skal ha' lavet en til mig selv også bare i en anden farve :-)

   Slet