tirsdag den 24. januar 2012

Tik tak tik tak

Tiden går ligeså stille her. Der holdes fast i gode kostvaner, der bliver tegnet, syet, strikket osv, Memphis (vores hund) nyder at jeg ofte er hjemme hos ham, Jesper er blevet fejret (og det med en syndig kage), og en lille buket er faldet af til heldige mig (plukket i mine forældres have). Jeg skulle starte på studie på mandag, men sådan bliver det ikke. Den uventet begivenhed jeg før har nævnt, kommer før end regnet, og jeg kan derfor ikke noget de næste måneder, og dermed ikke starte på studie. Øv skuffelse! Men jeg prøver at holde humøret så nogenlunde højt, der er pludselig mange små ting man værdsætter rigtig højt. Og blogges det skal der, for det holder også gang i hjulene.
God solskinsdag til alle!

2 kommentarer:

 1. Øv, hvor surt Marie. Håber du er ved godt mod trods alt!? Og dejligt at du holder fast i de gode kostvaner, tegner og strikker lidt. Den slags gør jo som bekendt godt:)
  Er vild med billedet:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for kommentaren :-) Jeg synes det er lidt op og ned, men så længe man laver lidt og har noget andet at tænke på, så går det fint :-) Og hurra for blogverdenen, for her kan man også bruge lidt tid.

   Slet