tirsdag den 17. januar 2012

En symaskine der gav op... tror jeg...

Nå men efter at have set Karina give sig i kast med et syprojekt med lynlås, blev jeg inspireret til selv at prøve. Jeg mangler en lille krea taske/pung til at have kreating med på farten (oplever af og til at et garnnøgle bliver viklet ind i f.eks. mine nøgler, når jeg har det med i min taske). Så i eftermiddag fandt jeg stof og en lynlås frem, fik klippet til osv., og var rigtig motiveret. Men hak hak hak og så kunne min gamle (arve)symaskine slet ikke sy mere. Jeg skal lige have en mere kyndig person til at kigge på den, men den virker godt nok til at være slidt. Vi må se. I stedet blev der plads til et mindre projekt af det cernit jeg havde liggende. Jeg ville selv lave nogle stjernevedhæng i nye farver til at skifte med. Dem jeg har, viste jeg her. Selvfølgelig var farverne neonpink og lysblå. To farver der hitter hos mig lige nu. Jeg lavede lidt ekstra stjerner, så der var til andre projekter. Billedet er taget med blitz ellers bliver farverne helt gale.
Og nu man ikke kan sy, er det godt jeg fandt en billig strikke/hæklebog i Netto i dag (til kun 40 kr...), og at posten havde mine to abonnementsblade med. Jeg er alene hjemme i aften, så der er dømt hygge med disse, te, strik og håndbold.
9 kommentarer:

 1. uff, den lyd har min gamle maskine også fyret af, men min mand fik heldigvis reddet den (har en meget gammel bernina) håber der også er håb for din ;)

  Jeg skal da helt sikkert i Netto og se om jeg også kan finde den bog, til kun 40 kr, det er da vildt! Jeg VIL lære at hækle i år, og så kan jeg jo lige så godt begynde at samle inspiration :)

  SvarSlet
 2. Hvor er du god, Marie! Kan man ikke bestille et sæt hos dig? Begge farver hitter også BIG time her hos mig lige nu.
  Bogen købte jeg også i Netto til 40 kr. for noget tid siden - den er rigtig fin. Lyder som en hyggelig aften du har i sigte, men ærgerligt symaskinen ikke ville makke ret. Håber du får den fikset:)

  SvarSlet
 3. Uglemor - Jeg håber bestemt også den kan reddes, men det er min farmors gamle, så hvis det er, har den også holdt godt. Jeg tror det er en bog Netto havde på tilbud for længe siden, men i min Netto havde de bare ik solgt alle og derfor sat den meget ned. Men måske du er heldig :-)

  Malene - Du kan bare sende din adresse, så skal der fluks blive sendt et par af hver farve i din retning :-)

  SvarSlet
 4. Håber du får fikset maskinen, min er også en gammel een (faktisk er den ikke engang min..) og jeg havde også lidt problemer forleden, fandt ud af, at den kun ville sy når jeg bukkede en af ledningerne nedad..må nok have fat i familiens elektriker. Sender dig lige et link på mail til den diy jeg brugte :) Fine stjerner!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor sjovt med ledningen... Håber vi begge snart har symaskiner der bare køre derudaf, det er alt andet lige lidt sjovere :-) og tak for mailen :-)

   Slet
 5. Øv da, hvorfor sker det bare altid når tiden netop er til at kunne bruge den :o(

  Fine øreringe du har lavet. God fornøjelse med blade og bog i aften ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er nemlig typisk, nu havde jeg endelig tid og overskud til at kaste mig ud i det med lynlåsen og så vil den bare ingenting. Men godt der altid er andre projekter at gå i gang med :-)

   Slet
 6. håber på held i min netto også ;)

  Tror min bernina er mindst 40-50 år gammel, så er faktisk meget imponeret over at den kører så fint endnu, men manden siger den ser ud som ny indvendig, så jeg klapper bare i mine hænder af glæde :)

  Er forresten helt vild med dine stjerner, særligt de lysblå, så fine og enkle ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)
   Det var da imponerende med din symaskine, har ik forstand på mærker, men det må da være et godt et af slagsen. Jeg tror min farmor i sin tid købte den jeg har i et supermarked, så det er måske ik den bedste kvalitet.

   Slet