fredag den 20. januar 2012

I proudly present...

... Min familie... 
Ja hvorfor skal I nu præsenteres for dem, og hvorfor gør jeg et stort nummer ud af det. Jo ser I, der hviler et vist kreativt pres på én med sådan en familie, men jeg er nu stadig stolte af dem (og det er jeg selvfølgelig også af dem der ikke bliver nævnt her). Men here goes...


Min kære søster er uddannet glaspuster fra Glas- & Keramikskolen på Bornholm. Hun har bl.a. designet og lavet denne fine skål, som hun har foræret mig.

Min mor har jeg jo efterhånden nævnt flere gange, hun er butiksindehaver men også strikkedesigner og laver workshops.
Min moster er keramiker og uddannet på designskolen i Kolding. Hun dekorerer med f.eks. sorte blommer, men laver også de fineste ting med blomsterdekorationer.Min onkel er også keramiker og uddannet på designskolen i Kolding. Han er bl.a designer for Kähler, så der er nok flere af jer der kender hans designs. Nogle af dem er de her.


Og nåh ja så får I da også lige min mors fætter (selv om det selvfølgelig er lidt langt ude)... Ham kender I nok også...

Se så er der da noget at leve op til... Men det er vældig inspirerende med en familie, hvor flere arbejder med noget kreativt.
6 kommentarer:

 1. Ja, der er noget at leve op til...men det må virkelig også være inspirerende med sådan en kreativ familie. Fedt at din onkel er designer for Kähler. Mon ikke du nyder lidt godt af det?:)

  SvarSlet
 2. Jo et par gange er der faldet lidt af, bl.a. i form af en prototype engang, og sådan én er da lidt sjov at ha', og så se når de kommer i butikkerne :-)

  SvarSlet
 3. Ja, der er da noget at lave op til! ;o). Herhjemme strikker/hækler min mor og mormor. Min morfar er rigtig god til at tegne/male men gør det desværre ikke mere :o(. Min oldemor far rigtig god til at male på porcelæn og kniple (eller hvordan det nu staves). Alle dog kun på hobbyplan.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er hyggeligt med kreativitet i familien, så har man også nogen at dele glæden ved det hjemmegjorte med :-) Min søster bliver f.eks. altid super glad for når jeg laver en hjemmelavet gave, og det er da skønt. Min farmor var også god til at kniple. Det er egentlig en lidt glemt ting, men et imponerende arbejde.

   Slet
 4. Sikke en familie at have, helt fantastisk, og skægt at flere af dem er mere eller mindre kendte :)

  Kan godt forstå hvis du er stolt er dem, hvem ville ikke være det :) og kun lækkert når der ind imellem falder lidt godt af, det er jo kun helt hyggeligt når det er inden for familien - og sikke en inspirationskilde det må være ;)

  Kh Karina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er alle til stor inspiration, især at de har holdt fast i det de er gode til og formår at gøre kreativiteten til en levevej. Drømme, drømme, det gad jeg da godt :-)

   Slet