onsdag den 25. januar 2012

Jeg kunne

Det er sikkert piece of cake, når det kommer til stykket, men jeg er alligevel lidt glad for min nye "taske" til at have garn og krea i, når jeg er på farten. For jeg kunne altså godt finde ud af det med den lynlås. Jeg havde fået en god tutorial fra Karina, og så var det til at finde ud af (måske med lidt skønhedsfejl, men skidt pyt, jeg er tilfreds)

Og så vil jeg lige anbefale til dem der bor eller er i Århusområdet i dag og i morgen - skynd jer at tage forbi Norlie lagersalget, hvis I har børn i huset. Der er super fint kvalitetstøj at finde. Se bare her, alle tre i bomuld og merinould, og i forskellige størrelser, så der ligger lidt klar til senere brug.
Farven på den orange/peach-farvet snyder, billedet er taget med min mobil, og den er ikke så skinnende i virkeligheden.

13 kommentarer:

 1. Sådan! Selvfølgelig kunne du:) Rigtig fint stof du har brugt:) Og skønne køb du har gjort!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja bliver altså glad når noget nyt lykkes, især i første forsøg. Synes også stoffet egentlig var meget fint sammen, selv om småblomstret stof ik altid er mig.

   Slet
 2. Den er i hvert fald super fin! Og sikke noget fantastisk tøj! Ih, gid man da boede i Århus, for pokker det er lækkert :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) og ja tøjet er altså bare lækkert, fik de 3 trøjer til 700 kr, det er altså et godt køb når man gerne vil ha' at kvaliteten er iorden.

   Slet
 3. Ej hvor blev den fin, sødt stof! Det ser ud til, at du heller ikke har syet udvendigt langs lynlåsen, som de foreslår i DIY'en - jeg synes faktisk det er rigtig fint uden så den sprang jeg også over.

  Tak for kommentaren inde hos mig.. ind i mellem kommer der nogle bump på vejen, det her var lige et af de større. Men når chokket har lagt sig ender det nok godt alligevel - skal vi ikke bare regne med det :) Og ja godt vi har hænderne skruet rigtigt på, så er der da noget vi kan regne med ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det sprang jeg også over, det var kun et foreslag, og så tænkte jeg, skidt pyt det bliver ikke denne gang. Men jeg er nemlig også godt tilfreds alligevel.
   Jeg håber snart chokket lægger sig hos dig, og at du finder et måske endnu bedre job i fremtiden. Og så må du bare blive ved med at sy - så får jeg jo inspiration til at udfordre mig selv ;-)

   Slet
 4. Rigtig fin strikkepose, godt gået:-)

  SvarSlet
 5. Fin lille taske, det er da godt klaret...mon jeg en dag tør kaste mig ud i det at sy en lynlås i...jeg er ihvertfald lige blevet inspireret til det og måske det ikke er så farligt endda:-) Tak for det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) jeg kan kun anbefale dig at prøve, jeg er virkelig ik nogen ørn ved en symaskine, og så var det dejligt at opleve at det med lynlås det kunne jeg altså godt alligevel. Jeg kan sende den tutorial som Karina sendte til mig, hvis du skulle få lyst til at prøve. Du siger bare til :-)

   Slet
  2. Tak Marie, det må du rigtig gerne sende til mig :-)

   muttispagutti@gmail.com

   Slet
 6. Fin pose. Sådan en kunne jeg også godt bruge når jeg var på farten. Har altid mine ting i en plastikpose...

  Og Norlie, ja det er altid godt

  Stine:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Ja jeg synes også det var en god idé at få en fin lille pose til garn osv.
   Har lige i går købt Homemade - hvor er det altså en fin bog :-) Masse af inspiration til kommende projekter.

   Slet