mandag den 9. januar 2012

En trøje eller et telt?

Ja ærlig talt man kan godt blive i tvivl med mit nye strikkeprojekt. Jeg er gået i gang med en trøje til mig selv på pinde 2,5 og 3. Tænker der går lidt tid inden den er færdig, men jeg har heller ingen deadline. Men den starter med en ribkant, og for at den ikke bliver for stram, skal jeg have 416 masker til at starte med (og det til en str. S...) Jøsses det er mange, kan jeg lige fortælle til dem, der ikke er så strikkeerfarne. Nå men fat pindene og kom i gang Marie!

Og se så lige hvad der kom ud af ovnen herhjemme i dag... Jep så er der hjemmebagt rugbrød.


5 kommentarer:

 1. Ja det er mange masker:-)Godt det ikke er mig;-)
  Jeg har lige gjordt min poncho færdig (er vild med garnet) Og som du jo ved har det taget lidt tid;-)Nu skal jeg så igang med at strikke til Smilla.
  Knus søs

  SvarSlet
 2. Jeg er vildt imponeret over det maskeantal - måske derfor jeg sjældent strikker noget større end størrelse "små børn".

  Vær velkommen til at kigge forbi min blog også

  Mette aka lillelyn.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Glæder mig til at se den færdige poncho, og hvad du får lavet til Smilla :-)

  Mette; Jeg er også noget spændt på, hvordan det endelig resultat bliver med det maskeantal, men ribben skulle altså trække sig samme, og heldigvis skal man forholdsvis hurtigt lave en del indtagninger.

  SvarSlet
 4. Sikke et projekt, det bliver spændende at se resultatet :) Du spurgte iøvrigt om jeg kommer til blogtræf i silkeborg og jeg overvejer det kraftigt ! nu må hellere snart bestemme mig :D

  SvarSlet
 5. Der går nok lidt tid inden resultatet bliver vist, men jeg er også selv lidt spændt på hvordan den bliver. Skynd dig at tilmelde dig, jo flere jo bedre... Jeg er selv lidt spændt på at deltage ;-)

  SvarSlet